EF 300mm F2.8 L IS USM II

Hind: 6 998.99 €


Kolmerežiimilise 4-astmelise pildistabilisaatoriga võimas L-seeria superteleobjektiiv sobib ideaalselt igasuguse liikumise pildistamiseks. Vastupidav ja kerge EF 300mm f/2.8L IS II USM tagab erakordse pildikvaliteedi.

• 300 mm f/2,8 võimas superteleobjektiiv
• Kuulub Canoni paljukiidetu L-seeriasse
• Vastupidav, tugev ja kerge
• 4-astmeline pildistabilisaator
• Parem pildikvaliteet tänu SWC-vääristusele
• 3 pildistabilisaatori režiimi
• Vaikne ja kiire automaatteravustamine

Igasuguse liikumise pildistamiseks sobiv kerge L-seeria superteleobjektiiv.


Võimas superteleobjektiiv
Suure avaga (f/2,8) EF 300mm f/2.8L IS II USM on võimas, vastupidav ja kerge teleobjektiiv, mis tagab erakordse pildikvaliteedi.

L-seeria kvaliteet
L-seeriasse kuuluvad Canoni kõige esinduslikumad professionaalsed objektiivid, mis on täppistoodetud EF-optika parimaks näiteks. L-seeria objektiivid ühendavad endas suurepärase jõudluse ja käsitsetavuse ning on väga tolmu- ja niiskusekindlad.

4-astmeline pildistabilisaator
Spetsiaalselt selle seeria objektiivide erilise fookuskauguse vahemiku jaoks loodud 4-astmeline optiline pildistabilisaator neutraliseerib hägusust, mis võib ilmneda käest pildistamisel või pikkade säriaegade korral. Automaatne panoraamimistuvastus tagab tõhusa toimimise liikuvate objektide jälgimisel ning kuna pildistabilisaator paikneb objektiivis, on tulemused kadreerimise ajal pildinäidiku vahendusel näha.

Parem pildikvaliteet tänu SWC-kattele
Digifotograafia jaoks loodud Canoni patenteeritud vääristus Subwavelength Structure Coating (SWC) aitab vähendada väliste peegelduste põhjustatud parasiitkujutisi ja helki. Kate vähendab peegeldusi ning tagab detailsed ja selged pildid.

3 pildistabilisaatori režiimi
Igasuguse liikumise, ent eriti panoraamimist nõudvate objektide pildistamiseks ideaalselt sobiv uus 3. IS-režiim aktiveerib pildistabilisaatori ainult pildi säritamise ajaks.

Kiire ja vaikne automaatteravustamine
Rõngastüüpi USM (Ultrasonic Motor) kasutab ülikiireks ja vaikseks automaatteravustamiseks ultrahelisagedusega võnkeid. Kiirele automaatteravustamisele aitavad kaasa ka kiire protsessor ja optimeeritud automaatse teravustamise algoritmid. Samuti saab autofookust välja lülitamata igal hetkel fookust käsitsi korrigeerida.