PIXMA MP280


Ülistiilne ning taskukohane kõik-ühes seade PIXMA MP280 toob teieni fotolabori kvaliteediga värvilised trükised ning skannimise lahutusega kuni 1200 x 2400 dpi'd.

• Prindi, paljunda ja skanni
• Täislahutusega HD-video trükis
• 10x15 cm ääristeta foto 43 sekundiga
• ISO 8,4/4,8 (must-valge/värviline) kujutist minutis printimine
• Fotod eraldusvõimega 4800x1200 dpi, 2 pl suurused tindipiisad
• Easy-WebPrint EX tarkvara
• ChromaLife100+ trükised
• Auto Photo Fix II fotoparadus

Kompaktne disain ja mugav kasutada
Nautige fotolabori kvaliteediga trükkimist ja skannimist. See kompaktne ning stiilne multifunktsionaal on ideaalne kasutamiseks kodus või õpilastele, kes vajavad ülisoodsat ning võimekat kõik-ühes seadet.

Fotoprintimine
Tänu 2 pl tindipiiskadele on võimalik eraldusvõime 4800x1200 dpi. PIXMA MP280 trükib kiirusega 8,4 kujutist sekundis must-valgelt ja 4,8 kujutist sekundis värviliselt ning ääristeta 10x15 cm foto kõigest 43 sekundiga.

Täislahutusega HD-video trükis
Jäädvustage kaunid hetked Canoni kaamerast salvestatud video printimisel kvaliteetse trükise näol. Lihtsalt taasesitage video Canon Full HD Movie Print tarkvaras ning printige olulisemaid kaadrid.

Lihtsasti kasutatav
Kiirkäivitus tagab, et printer on töövalmis mõne sekundiga pärast sisse lülitamist. Kohandatavat Canon Solution Menu EX-i on lihtne kasutada.

Skaneerimine
1200 dpi'ne eraldusvõime võimaldab korralikke värviskaneeringuid. Automaatne skannimine tuvastab millise algmaterjaliga on tegemist (foto või dokument) ning salvestab skanningu optimaalseimate seadistustega. MP Navigator EX tarkvara teeb iga töösammu lihtsaks, alates skaneeringute otsingust kuni PDF-dokumentide redigeerimiseni.

Nutikas tarkvara
Easy-WebPrint EX abil saate lihtsasti kombineerida klippe ja informatsiooni erinevatelt veebilehtedelt. Auto Photo Fix II aitab kaasa piltide parendusele nagu näiteks punasilmsuse eemaldamine. Easy-PhotoPrint EX abil saate luua kollaaže või kujundusi fotoalbumitele või kalendritele.

Kauakestvad ilusad fotod
ChromaLife100+ tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 100 aastat.