i-SENSYS MF4580dn


Kasutajasõbralik multifunktsionaal MF4580dn trükib kiirusega 25 lk/min must-valgelt ning skannib värviliselt lahutusvõimega kuni 9600 x 9600 dpi. Sellel kõik-ühes seadmel on sisseehitatud võrguliides ning lai valik erinevaid saatmisfunktsioone.

• Printer, faks, paljundusmasin, värviskanner
• Sisseehitatud võrguliides
• Automaatne kahepoolne trükkimine
• 25 lk/min printimine, esimene koopia vähem kui 9 sekundiga
• Soojendusaeg puudub unerežiimist ärkamisel
• Stiilne kompaktne disain
• Kergesti kasutatav LCD-ekraan
• Lihtne võrku skannimine
• 50-leheline kahepoolne automaatne dokumendisöötur
• Energiasäästlik


Kompaktne ja stiilne
See kompaktne võrguliidesega kõik-ühes seade sobib nii väikesele töögrupile kontoris või personaalseks kasutamiseks kodus. Produktiivne ning stiilne multifunktsionaal ühendab endas kvaliteetsed trükised ja mitmekülgsed skannimis- ja faksimisfunktsioonid.

Suurepärane pildikvaliteet
Eraldusvõime 1200 x 600 dpi tagab kõrge kvaliteedi, selge teksti ning terava graafika. Avaldage oma klientidele, kolleegidele ja sõpradele muljet kahepoolsete trükistega, lisaks professionaalsele välimusele, vähendate ka paberikulu.

Kahepoolne automaatne dokumendisöötur
Kopeerige, faksige ja skannige mitu lehekülge korraga kasutades 50 lehte mahutavat automaatset dokumendisööturit.

Sisseehitatud võrguliides
Sisseehitatud võrgukaart võimaldab printida ja arvutist fakse saata kõigist kohtvõrgu arvutitest. Kaugkasutajaliides lubab kasutajatele seadme olekut vaadata ning prinditöid monitoorida kasutades tavalist veebibrauserit.

Intuitiivne kasutajaliides
i-SENSYS MF4580dn'il on lihtsasti kasutatav intuitiivne 5-realine LCD-kasutajaliides. Tänu liidese nutikale disainile ning abistavatele animatsioonidele ja tekstidele on seda väga kerge kasutada ja informatsioon edastatakse kiiremini ning säästlikumalt.


Printige ja paljundage suuremahulisi dokumente kiiresti tänu kiirele trükikiirusele 25 lk/min.
Praktiliselt soojenemisajata MF4580DN väljastab esimese koopia vähem kui 9 sekundiga ning te ei pea enam seadme järel ootama. See voolusäästlik seade tarbib unerežiimis kõigest 3 W võimsust.

Paindlik värviline skannimine
Tänu 9600 x 9600 dpi'sele eraldusvõimele on värviliste dokumentide ja piltide skannimine imelihtne. Kasutajasõbralik tarkvara MF Toolbox võimaldab kiiret ligipääsu erinevatele skannimisfunktsioonidele, mille hulgas ka PDF-iks ja e-posti aadressile skannimine. Lisaks saavad Windowsi kasutajad skannida otse üle võrgu.

Kõik-ühes toonerikassett
Kõik-ühes toonerikassett vähendab hooldusvajadust ning tagab püsiva kvaliteetse väljastuse. Lihtsalt vahetage kompaktne kassett, mis sisaldab nii toonerit, trumlit kui ka puhastussõlme ning printer on jälle kui uus.