PIXMA iP4850


PIXMA iP4850 on kiire ja taskukohane tindipritsprinter väike- ja kodukontoritesse. Tänu printeri viiele eraldi vahetatavale tindikassetile, võimalusele trükkida kahepoolselt ning kahele eraldi paberiteele, on töö efektiivne ja kokkuhoidlik.

• Prindi fotosid eraldusvõimega 9600x2400dpi
• Täislahutusega HD-videote trükised
• Prindi must-valget kiirusega 9,2 kujutist/min ja
värviliselt 8,1 kujutist/min, ääristeta 10x15 cm foto prinditakse 20 sekundiga
• 5 eraldi tindikassetti
• Kahepoolselt printimine ja 2 paberiteed
• Prindi otse CD/DVD/BD-plaatidele
• CREATIVE PARK PREMIUM
• Easy-WebPrint EX
• ChromaLife100+


Fotode printimine
Naudi fotolabori kvaliteediga fotosid, mis ülimalt detailsed ning väga sujuvate värviüleminekutega. Printer trükib 1 pl piiskadega eraldusvõimega 9600x2400 dpi. Prindi dokumente perfektselt kiirusega 8,1 kujutist/min must-valgelt ning 9,2 kujutist/min värviliselt ning 10x15 cm ääristeta foto saate standardrežiimis printida kõigest 20 sekundiga. Fotosid on võimalik printida ka otse PictBridge ühilduvast foto- või videokaamerast.

Täislahutusega HD-video trükis
Jäädvustage kaunid hetked Canoni kaamerast salvestatud video printimisel kvaliteetse trükise näol. Lihtsalt taasesitage video Canon Full HD Movie Print tarkvaras ning printige olulisemaid kaadrid.

Paindlik paberikäsitlus
Tänu kahesuunalisele paberisöödule on võimalik sööta multifunktsionaali sama aegselt kahte erinevat tüüpi paberit. Lisaks trükib iP4850 ka ühilduvatele DVD, Blu-ray ja CD-plaatidele. Automaatne kahepoolne printimine säästab paberit ning võimaldab trükkida professionaalsemaid dokumente.

Nutikas tarkvara
Easy-WebPrint EX abil saate lihtsasti kombineerida klippe ja informatsiooni erinevatelt veebilehtedelt. Auto Photo Fix II aitab kaasa piltide parendusele nagu näiteks punasilmsuse eemaldamine. Easy-PhotoPrint EX abil saate luua kollaaže või kujundusi fotoalbumitele või kalendritele.

CREATIVE PARK PREMIUM on veebiteenus, kus saab alla laadida fotosid ja illustratsioone tunnustatult fotograafidelt ja kunstnikelt. Nii saate luua professionaalse välimusega trükiseid ja õnnitluskaarte.

5 eraldi tindikassetti
PIXMA iP4850'l on 5 eraldi vahetatavat tindikassetti, mis kõik on eraldi vahetatavad. Nii hoiate kokku kulusid ja kõik värvid kasutatakse ära maksimaalselt.

Kauakestvad, ilusad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab kauakestvad ning ilusad fotod. Kombinatsioon PIXMA iP4850'st, Canoni originaal paberist ja tintidest kindlustab kõikide mälestuste säilitamise paberil mitmeks eluajaks.