PowerShot SX30 IS


Professionaalne kompaktkaamera SX30 IS salvestab kõrglahutusega HD-videot ja tänu 14,1-megapikslilisele sensorile ja DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessorile jäädvustab suurepärase kvaliteediga pilte.

• 35x lainurk-suumobjektiiv ning optiline pildistabilisaator, USM, VCM
• 14,1-megapiksline CCD-sensor
• 6,8 cm (2,7") LCD-ekraan (pööratav), elektrooniline pildiotsija
• HD-videoklipid ja HDMI-väljundi
• Nutikas automaatrežiim
• Täismanuaalsed režiimid, hämaras ja miniatuurefektiga filmimine
• Servo iseteravustamine
• Suur valik lisaseadmeid

Tõeline supersuum
Võimas 35x suumiga lainurkobjektiiv võimaldab väga paindlikku kadreerimist ning suurt suurendust. USM-teravustamismootor ning VCM-suumimootor töötavad vaikselt, täpselt ning eriti kiiresti. Canoni loodud optiline pildistabilisaator töötab vastu aga kaamera värisemisele ning tagab teravad pildid ka pikkade säriaegade puhul.

Optiline pildistabilisaator
Võimas optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera liigutamisel tekkivat värisemist ning võimaldab isegi halbades valgustingimustes pildistades saavutada selged pildid.

14,1 megapikslit ja DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Kõrge eraldusvõimega sensori abil saate trükkida selgeid pilte suuruses kuni A2+. Lisaks kindlustab see, et pildi lõikamisel säilitatakse suurepärane detailsus.

6,8 cm (2.7") pööratav LCD-ekraan
Pööratav PureColor II VA LCD-ekraan muudab raskete nurkade alt pildistamise muretuks. Tänu Canoni Quick-Bright režiimile pole pildistamine ja jäädvustatu eelvaatamine eredates valgustingimustes probleem.

HD-videod, dünaamiline pildistabilisaator ja HDMI-liides
Kõrgekvaliteetsed stereoheliga HD-videod (720p) salvestatakse koos dünaamilise pildistabilisaatoriga, mis tagab selge pildi isegi liikumisel.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim valib vajalikud seadistused 28-st erinevast võtterežiimist ning tagab teile suurepärased pildid ilma, et peaksite ise õigete seadistuste pärast muretsema. Kaamera analüüsib subjekti ning otsustab milline režiim on parim optimaalseimate tulemuste saavutamiseks.

Lai valik lisaseadmeid
Kaamera ühildub Speedlite välkudega ning tänu 67 mm keermega adapterile saab objektiivile lisada erinevaid filtreid.