MS300 II


MS300 II on taskukohane lauapealne mikrofilmi skanner. Seadmel on optiline lahutusvõime kuni 600 dpi'd ning manuaalne fookus ja suum.

• Kiire lauapealne digitaalne mikrofilmiskanner
• Kõrge kvaliteediga 600dpi'sed kujutised
• Lugeja/printeri režiim
• Manuaalne suum ja fookus
• Täissuuruses A4 ekraan
• Komplektis Canoni CapturePerfect tarkvara
• Säästurežiim
• Paindlik USB 2.0 ja SCSI-2 liides


Lauapealne digitaalne skannimine
MS300 II on ideaalne lahendus mikrofilmi arhiivi täiustamiseks ning täielikult integreerimiseks dokumendihaldussüsteemidega. See võimas digitaalne lauapealne skanner ühendab endas nii andmebaasi kui ka mikrofilmi hoiustuslahenduse. Seade toetab ANSI/3M, kassette, 16/35 mm rullfilmi, fiši jm formaate.

MS300 II on ideaalne kasutamiseks tööstuskeskkondades, raamatukogudes ning valitsusasutustes. Lisaks seade on sobilik ka pankadele ja finantsasutustele tänu skanneri võimele skannida tšekke.

Kõrge kvaliteediga kiire skannimine
Mikrofilmi konvertimine digitaalseks on kiire ja lihtne tänu MS300 II suurele skannimiskiirusele: 1 kaader lahutusvõimega 200 dpi'd skannitakse 5,5 sekundiga, 300 dpi juures 7,5 sekundiga, 400 dpi juures 10 sekundiga ning 600 dpi juures 16 sekundiga.

MS300 II optiline lahutusvõime kuni 600 dpi tagab suurepärase kvaliteediga kujutised, kuid vastavalt vajadusele saate skannida lahutusega 200/300/400 dpi'd. Lisaks on seadmel standardis must-valgete dokumentide skannimiseks 8-bitine halltoonis skannimisfunktsioon. Sobiva lahutusvõime ja režiimi valimine on imelihtne ja nii säilitate alati selged kujutised ka kõige detailsemate dokumentide puhul.

Mugav kasutada
Täissuuruses A4-ekraan teeb dokumentidega töötamise väga mugavaks ning tänu manuaalsele suumile ja fookusele on ka kõige peenem tekst ja detailsem joonis kristallselge. Lisaks on seadmega kaasas Canoni võimas skannimistarkvara CapturePerfect.

Lugeja/printeri režiimi kasutades, saadetakse mikrofiši andmed otse võrgus olevale printerile ning väljastatakse A4 või A3 suuruses trükisena.

Ökonoomne ja energiasäästlik
Ökonoomne säästurežiim hoiab jooksvad kulud väiksena. Skannerit saab seadistada ennast pärast 15 minutilist või tunniajalist mitte kasutamist automaatselt välja lülitama, muidugi koos automaatse ärkamisega seadme kasutamisel.