Zoom Q3HD kaameraga helisalvesti


Zoom Q3HD on kaasaskantav helisalvesti, mis lisaks suurepärase kvaliteediga helisalvestusele filmib täislahutusega 1080p HD-videot ning tänu seadme vastupidavale ehitusele ja nutikatele funktsioonidele ja liidestele loob nauditava ning meeldejääva kasutuskogemuse.

• Kompaktne suurus
• Faasinihketa X/Y stereomikrofon
• MPEG-4 AVC / H.264(MOV) vormingus 1080p HD-video
• 3,5 mm stereo mikrofonisisend, USB 2.0 liides arvutiga ühendamiseks, 3,5 mm kõrvaklapi-/liiniväljund
• Eriti kvaliteetne digitaalselt juhitud eelvõimendi (võimaldab kuni 24-bitti, 96 kHz helisalvestust)
• Integreeritud valjuhääldi salvestite kuulamiseks
• Toide tavalistelt AA-patareidelt või akudelt
• Erinevad helimiksimise funktsioonid otse salvestis endas


Too oma videod ellu kolmemõõtmelise stereoheliga
Q3HD salvestab isegi kõige valjemad kontserdid täislahutuses ja ülimalt selge heliga, tänu salvesti kahele stuudiokvaliteedi ja 120-kraadise X/Y paigutusega kondensaatormikrofonile. Kuna mõlemad mikrofonid on paigutatud samale teljele, jõuab erinevate kaugustega heliallikatest heli seadmeni samaaegselt mõlemasse kanalisse. Lisaks laiale vasak-parem stereojäädvustusele on salvestisel selgesti tuntav ka heliallikate kaugus salvestisest, mis loob lõpptulemusena nauditava kolmemõõtmelise helipildi.

1920 x 1080 full high-definition video
Q3HD salvestab kõrglahutusega videot MPEG-4 AVC/H.264 formaadis, mida saab taasesitada personaalarvutis kasutades QuickTime videomängijat. Q3HD salvestab Full HD-videot eraldusvõimega 1920 x 1080 pikslit, mille peened detaid ja selge heli on eriti nauditav suures HD-teleris. Pikemate salvestuste korral, kui tähtis on salvestuse suurus on võimalik valida 720p HD või SD-videorežiim.

Mugav andmevahetus sisseehitatud USB-liidesega
Tänu seadmesse integreeritud USB-kaablile saate seadme otse Mac’i või personaalarvutiga. Kiire USB 2.0 liides edastab isegi suuremahulisi videofaile sujuvalt ja kärmelt.

Kasutage HandyShare tarkvara salvestiste masterdamiseks
Q3HD’ga kaasas olev HandyShare redigeerimis- ja üleslaadimistarkvara aitab teil salvestatud videosid muretult hallata, redigeerida ning sotsiaalvõrkudesse üles laadida. Elavkontsertid, proovid, esitlused, ajakirjanduse, õppetöö ja spordiga seotud videod – neid kõiki on ülimugav üles laadida sellistele populaarsetele lehtedele nagu seda on YouTube või Vimeo. Lisaks on programmis arvukaid efekte, millega saate helisalvestiste kvaliteedi tuua lõpptoote tasemeni. Ühtlustage salvestise helitaset, lisage kaja, et tuua välja erinevate instrumentide ja häälte rikkalik tämber ning kasutage masterdusefekte heli kompresseerimiseks. Tänu ettemääratud sätetele on sobiva seadistuste leidmine imelihtne.

24-bitine/96kHz lineaarne PCM-heli
Rikkalik X/Y mikrofonipaariga lindistatud stereoheli saab salvestada PCM WAV-vormingus. Täislahutuses 1080p videot lindistades, saate salvestada heli kõrgekvaliteetse eraldusega 24-bitti/96 kHz. Lisaks „Low“ ja „High“ võimendustasemetele, saate kasutada „Auto“ režiimi, mis kohandab võimenduse taset automaatselt. Tänu Q3HD paindlikele funktsioonidele saavutate igas situatsioonis selge heli- ja videopildi.

Ühe nupuvajutusega salvestamine
Q3HD on pärast sisselülitamist töövalmis kõigest 2 sekundiga. Salvestamise alustamiseks vajutage lihtsalt REC-nupule. Seadme kompaktse suuruse tõttu, saate seda alati endaga kaasas kanda ning olete iga hetk valmis salvestama professionaalse helikvaliteediga HD-videot.

Nautige HD-videot oma HD-telerist
Q3HD kasutab digitaalse videoväljundina mini HDMI-liidest. Ühendage Q3HD HDMI-kaabli (lisavarustuses) abil HD-teleriga ning nautige videosid oma pere ja sõpradega. Q3HD heli kõlab suurepäraselt läbi kodukinosüsteemi.

Valgustuse valiku funktsioon
Q3HD’l valgustuse valiku funktsioon, millega saate salvestada parimate sätedega ükskõik millistes valgustingimustes. Nende režiimidele alla kuuluvad automaatrežiim, mis kohandab automaatselt heledust ning värvi, konstserdirežiim, mis vähendab ülevalgustusest tingitud värviküllastust ning öörežiim, mis on ideaalne filmimiseks halvasti valgustatud situatsioonides.

4x digitaalne suum
Tänu 4x digitaalsele suumile saate filmida nii kaugeid maastike kui ka lähedal olevaid inimesi. See kindlustab, et saate huviobjekti alati kaadrisse.

Madallõikefilter
Seadme madallõikefilter vähendab soovimatut taustamüra lõigates salvestisest madalad sagedused. Kasutage tuulekaitset (lisavarustuses), et vähendada väljas filmimisel tekkivat müra.

Kohapealne videomontaaž
Q3HD lubab kärpida videosid otse seadmes, nii saate välja tuua tähtsamad stseenid ning vabastada SD-mälukaardil ruumi ja suurendada salvestusaega.

Kasutage videote vaatamiseks iPod’i, iPhone’i või iPad’i
Q3HD videofaile saab saata läbi iTunes’i erinevatesse Apple’i muusika- ja multimeediaseadmetesse, nii saate kõiki oma lemmikvideosid alati kaasas kanda.

*Videofailid tuleb konvertida iTunes’is kasutades käsku “Loo iPod või iPhone versioon”.

Helisalvesti
Q3HD töötab suurepäraselt ka lihtsalt helisalvestina. Lisaks võimalusele salvestada 24-bitist/96 kHz PCM-faile, mille kvaliteet ületab tohutult CD-kvaliteeti, suudab seade salvestada ka väiksemahulisemaid AAC-faile (m4a formaat). Helisalvestil on lisaks ka sisemine kõlar, millega saate kuulata salvestisi kõrvaklappe kasutamata.

2,4-tolline LCD-ekraan
LCD-ekraan muudab videote vaatamise ning seadme kasutamise lihtsaks ning mugavaks. Q3HD 2,4-tollise LCD-ekraaniga saate salvestamisel monitoorida olulisi andmeid nagu näiteks helitase, järele jäänud salvestusaeg ja aku tase. Ekraanilt saab vaadata ka videote pisipilte ja kasutada graafiliste ikoonidega menüüd. Pöörates seadme külili ja play nuppu vajutades, saate vaadata videosid laiekraanis ning kuvasuhtega 16:9.

Helisisend
Q3HD helisisend lubab kasutada väliseid salvestusseadmeid stereosalvestuste jäädvustamiseks seadmesse. Kombineerides helisalvesti mikserpuldiga saate heli salvestada läbi mitme erineva mikrofoni.

Ühildub SDHC-mälukaartidega
Q3HD kasutab salvestusmeediumine taskukohaseid SD/SDHC-mälukaarte. Kaasas oleva 2 GB SD-mälukaardiga saab salvestada umbes 30 minutit täislahutusega HD-videot, kuid kasutades kuni 32 GB SD-mälukaarti suureneb salvestusaega 7 tunnini.*

*AAC (192 kbps) helikvaliteediga salvestamisel.

Töötab levinud AA-patereidega
Q3HD kasutab toiteks kahte AA-patereid, millega saab järjest salvestada umbes 2 tundi. Lisaks ühildub helisalvesti ka NiHM-akudega, mis on laetavad kõikide enam levinud akulaadijatega.