PowerShot A1200 hõbedane


Optilise pildiotsijaga PowerShot A1200 teeb kvaliteetsete fotode tegemise imelihtsaks. Kaameral on DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor, 4x suumiga lainurk objektiiv ning võimalus salvestada 720p kõrglahutusega HD-videot. A1200 on saadaval kahes erinevas värvitoonis.

• 12,1 megapikslit
• 28mm lai, 4x suumiga objektiiv
• 6,8 cm (2.7") LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
• Nutikas automaatrežiim, lihtsustatud režiim ja näpunäited
• HD-videod (720p)
• Hägusust vähendav režiim
• Live View Control ja Creative Filters efektid
• Näotuvastus ja automaatne punasilmsuse parendus
• DIGIC 4
• AA akud

12,1 megapikslit
Suure lahutusega sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni väga suures formaadis või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.

4x optiline suum
Canoni 4x optilise suumiga 28mm lainurkobjektiiv teeb maastike ja kaugete subjektide kadreerimise lihtsaks. Digitaalse suumiga kombineerituna on võimalik kasutada kuni 16x suurendus.

2,7" LCD-ekraan
Suur ja ere 2,7" vedelkristallekraan teeb ühtmoodi lihtsaks nii kadreerimise, piltide vaatamise kui ka sõpradega jagamise. PowerShot A1200'l on ka optiline pildiotsija, millega on kadreerimine mugav isegi väga tugevates valgustingimustes.


Nutikas automaatrežiim, lihtsustatud režiim ja näpunäited
Smart Auto režiimiga saate ideaalse pildi kõigest ühe nupuvajutusega. Kaamera valib automaatselt 32-st režiimist optimaalseima. Lihtsustatud režiim hoiab ära seadete tahtmatu muutmise ning näpunäited esitavad lühikese seletuse kaamera funktsioonidest.

HD-videod ja miniatuurefekt
PowerShot A1200 salvestab 720p kõrglahutusega videot. Miniatuurefekt loob maastikuvõtetel mulje animeeritud väikse skaalaga mudelitest.

Hägususe vähendus režiim
Hägususe vähendus režiim hoiab ära liikuvate subjektide või hämaras pildistamisel tekkivat udusust ning tagab selged ja teravad pildid.

Live View Control ja Creative filters efekt
Live View Control abil saate kadreerimisel muuta erinevaid pildiseadistusi ning 6 filtri efekti nagu miniatuur ja mängukaamera efekt annavad teie loovusele piisavalt rakendust.

Näotuvastustehnoloogia ja automaatne punasilmsuse parendus
Näotuvastustehnoloogia tuvastab kaadris kuni 35 nägu ning hoolitseb selle eest, et inimesed püsiksid fookuses ja optimaalseima heledusega. Punasilmsus eemaldatakse automaatselt pärast võtet või foto taasesitusel.

DIGIC 4
Canoni DIGIC 4 võimaldab kiiret reageerimist, suurepärast pildikvaliteeti ja täpset värvitaasesitust. Täiustatud müravähendustehnoloogia tagab rikkalikult detailsed ja selged kujutised isegi suurte ISO-kiiruste juures.

AA akud
PowerShot A1200 kasutab toitena kahte laialt levinud AA tüüpi akut või patareid.