PowerShot A3200 IS hõbedane


Optilise pildistabilisaatori ja tugeva metallist korpusega PowerShot A3200 IS salvestab suurepärase kvaliteediga fotosid ja 720p kõrglahutusega HD-videot. PowerShot A3200 IS on saadaval neljas erinevas lõbusas värvitoonis.

• 14,1 megapikslit
• 28mm lai, 5x suumiga objektiiv
• Optiline pildistabilisaator
• 6,7 cm (2.7") LCD-ekraan
• Nutikas automaatrežiim, lihtsustatud režiim ja näpunäited
• HD-videod (720p) ja dünaamiline pildistabilisaator
• Live View Control ja Creative Filters efektid
• Näotuvastus ja automaatne punasilmsuse parendus
• DIGIC 4
• Liitium-ioon akud


14,1 megapikslit
Suure lahutusega sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni väga suures formaadis või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.

5x optiline suum
Canoni 5x optilise suumiga 28mm lainurkobjektiiv teeb maastike ja kaugete subjektide kadreerimise lihtsaks. Digitaalse suumiga kombineerituna on võimalik kasutada kuni 20x suurendus.

Optiline pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator toob kaamera võimekuse täielikult esile. Pildistabilisaator kompenseerib rasketes oludes pildistamisel (hämaras, sisse suumides) kaamera värisemisest tingitud udususe ning säilitab alati detailse ja kvaliteetse pildi.

2,7" LCD-ekraan
Suur ja ere 2,7" vedelkristallekraan teeb ühtmoodi lihtsaks nii kadreerimise, piltide vaatamise kui ka sõpradega jagamise.

Nutikas automaatrežiim, lihtsustatud režiim ja näpunäited
Smart Auto režiimiga saate ideaalse pildi kõigest ühe nupuvajutusega. Kaamera valib automaatselt 32-st režiimist optimaalseima. Lihtsustatud režiim hoiab ära seadete tahtmatu muutmise ning näpunäited esitavad lühikese seletuse kaamera funktsioonidest.

HD-videod ja dünaamiline pildistabilisaator
PowerShot A3200 IS salvestab 720p kõrglahutusega videot. Dünaamiline pildistabilisaator kasutab kaamera optilist pildistabilisaatorit, et vähendada liikumisel tekkivat värisemist.

Live View Control ja Creative filters efekt
Live View Control abil saate kadreerimisel muuta erinevaid pildiseadistusi ning 6 filtri efekti nagu miniatuur ja mängukaamera efekt annavad teie loovusele piisavalt rakendust.

Näotuvastustehnoloogia ja automaatne punasilmsuse parendus
Näotuvastustehnoloogia tuvastab kaadris kuni 35 nägu ning hoolitseb selle eest, et inimesed püsiksid fookuses ja optimaalseima heledusega. Punasilmsus eemaldatakse automaatselt pärast võtet või foto taasesitusel.

DIGIC 4
Canoni DIGIC 4 võimaldab kiiret reageerimist, suurepärast pildikvaliteeti ja täpset värvitaasesitust. Täiustatud müravähendustehnoloogia tagab rikkalikult detailsed ja selged kujutised isegi suurte ISO-kiiruste juures.

Liitium-ioon akud
Liitium-ioon akud on kerge kaaluga ja mugavalt taaslaetavad toitelahendused.