LEGRIA HF M406


Canoni uue HD CMOS Pro kujutisesensori ja loovate funktsioonidega nagu Story Creator on see stiilne videokaamera LEGRIA HF M406 suurepärane kaaslane algajale filmihuvilisele.

• Canon HD CMOS Pro kujutisesensor
• 10x HD-videoobjektiiv
• Optiline pildistabilisaator
• Suurepärane helikvaliteet
• Loovad kinoefektid
• Touch Decoration montaažirežiim
• 7,5 cm puutetundlik LCD-ekraan
• 2 SDXC-mälukaardipesa
• Nutikas automaatrežiim, näotuvastus ja Instant AF
• Suur valik lisaseadmeid

Canon Full HD CMOS Pro kujutisesensor
See 2,4-megapiksline HD CMOS Pro kujutisesensor on disainitud ja valmistatud kasutamiseks Canoni professionaalsetes videokaamerates. Pikslite efektiivne valguskogumisala on 160% suurem kui tavalistes CMOS-kujutisesensorites ning seetõttu tagab suurema dünaamilise ulatuse ja täiustatud tulemuse hämaras.

Canoni HD-videoobjektiiv
Kõrgekvaliteetsel Canoni HD-videoobjektiivil on 6-lamelliga diafragma, mis tagab tausta pehme hajutuse ja 10x optiline zoom.

Värinavabad videod
LEGRIA HF M406 kasutab kahte pildistabilisaatori süsteemi - dünaamiline optiline pildistabilisaator liikumisest tekkivate värinate vähendamiseks ja Powered pildistabilisaator stabiilsete telefoto võtete saavutamiseks.

Suurepärane helikvaliteet
Ülitundlik sisseehitatud mikrofon jäädvustab vaiksed helid puhtalt.

Loovad kinofunktsioonid
Täiendage oma videooskusi lühifilmide loomisel. Canoni uue Story Creator režiimiga saate valida oma filmi temaatika sisseehitatud stseenisoovitustest. Andke oma filmile loov välimus 8 erineva kinoefekti värvifiltriga.

Lõbus Touch Decoration montaažirežiim
Lisage oma videotele lõbusaid efekte Touch-decoration puutetundliku montaažirežiimiga. Kirjutage sõnumeid, lisage joonistusi, fotosid või animatsioone ning tulemuseks on lõbus ja omapärane video.

Puutetundlik ekraan
Tänu 7,5 cm kõrglahutusega puutetundlikule LCD-ekraanile ja kiirkäskudele on kaamera seadistuste muutmine ja salvestuste taasesitamine väga mugav ja imelihtne.

Kaks SDXC-mälukaardipesa
Kaameral on videosalvestuseks kaks SDXC-mälukaardipesa. Mälukaardi täis saamisel vahetab Releesalvestus automaatselt salvestusallikat.

Muretu jäädvustamine
LEGRIA HF M406'ga on kõrgekvaliteediga videote loomine imelihtne isegi algajatel. Nutikas automaatrežiim valib optimaalseimad seadistused, näotuvastustehnoloogia optimiseerib seadistused inimeste filmimisel ning Instant AF tagab kiire ja täpse fokusseerimise HD-režiimis.

Laiendatav
Tänu mini lisaseadmetallale ja 43mm filtri diameetrile saate kaamerale kinnitada hulga erinevaid Canoni lisaseadmeid. Kaamerale on saadaval lisaks ka veekindel korpus.