LEGRIA FS46


LEGRIA FS46 on piisavalt väike videokaamera, et mahtuda teile taskusse. Videokaameral on palju võimsaid funktsioone, 41x edasiarendatud zoom, 8GB sisemälu ja SDXC-mälukaardipesa.

• Canoni väikseim videokaamera
• 41x edasiarendatud zoom ja dünaamiline elektrooniline pildistabilisaator
• Kaksikvõtterežiim
• 6,7 cm laiekraan LCD-ekraan
• Lühiklippide salvestamine
• Öövõtterežiim
• Nutikas liitiumaku
• Eelsalvestusfunktsioon
• Komplektis PIXELA tarkvara

Duaalse välkmälu süsteem
8 GB duaalse välkmäluga LEGRIA FS46 pakub teile kaht salvestusmeediumit. Sisemisele mälule on võimalik salvestada kuni 5 tundi videomaterjali. Lisaks on võimalik mälu laiendada ka SDXC-mälukaartide abil.

Väiksem ja kergem
LEGRIA FS46 on kõige kergem ja kompaktsem digitaalne videokaamera, mis Canon on kunagi teinud, seega saad seda endaga igale poole kaasa võtta.

Sujuv zoomimine ja värinavaba filmimine
Canoni 41x edasiarendatud zoomiga videoobjektiiviga saate siseneda otse tegevuse keskmesse. DIGIC DVII kujutisetöötlusprotsessor tagab suurepärase pildikvaliteedi ning dünaamiline pildistabilisaator võitleb liikumisest tekkivate värinatega, nii saavutatakse alati professionaalse välimusega salvestused.

Kaksikvõtterežiim
Mugav kaksikvõtterežiim lihtsustab kaamera käsitsemist, ühe nupuga salvestate video ja teisega foto, ilma et peaks vahepeal juhtketast liigutama. Ühe nupuga ligipääs automaatrežiimile seadistab kõik seaded automaatselt ning olete alati valmis filmima parimate seadistustega.

6,7 cm (2.7″) laiekraan LCD-ekraan
Salvestage rabavaid panoraamvõtteid tõelise 16:9 kuvasuhtega. Tänu 6,7 cm diagonaaliga laiekraan LCD-ekraanile saate videosid monitoorida samamoodi nagu nad paistavad 16:9 kuvasuhtega telekast.

Lõbusad muusikaga lühifilmid
Video Snapshot režiimis saate luua lõbusaid lühifilme oma sõpradele jagamiseks ning te ei vaja selleks arvutit. Jäädvustage 2, 4 või 8-sekundilised videoklipid kõigest ühe nupuvajutusega. Sellise pikkusega videoklipid imiteerivad telesarjades kasutatavat "ühe võtte pikkust". Järjestage jäädvustatud klipid esitusloendisse, lisage taustamuusika ning teie lühifilm on valmis.

Fantastilised öövõtted
Salvestage loomulik ööilu kaamera tundliku öörežiimiga. Režiim valib automaatselt optimaalseimad seaded, et te saaksite nautida detailseid öövõtteid, tõetruude tumedate toonide ja vähendatud eredate valgusallikatega.

Nutikas aku
Filmige kuni 3,7 tundi ühe laadimisega, 20 minutilise kiirlaadimisega saab filmide kuni tund aega. Järelejäänud salvestusaeg on näidatud täpselt minutites.

Eelsalvestus
LEGRIA FS46'l on eelsalvestusfunktsioon, mis tähendab, et kaamera alustab filmimist 3 sekundit enne salvestusnupule vajutamist.

PIXELA tarkvara
Komplektis oleva PIXELA™ tarkvara abil saate mugavalt oma videosid jagada, redigeerida ja sorteerida. Lihtsustatud kasutajaliides pakub kiire ligipääsu videote montaažiks ja internetti üles laadimiseks.