Digital IXUS 310 HS kuldne


IXUS 310 HS'il on suur puutetundlik ekraan, kiired funktsioonid ja Full HD-videote salvestamise võimalus. Ere f/2.0 ava, 24mm ülilai objektiiv ja HS-süsteem salvestavad suurepärased võtted nii päeval kui ka öösel. Kaamera on saadaval neljas elegantses värvitoonis.

• HS Süsteem (12,1-megapikslit)
• 24mm objektiiv f/2.0 ava, 4,4x zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga
• Roostevabast terasest korpus
• 8,0 cm (3.2") PureColor II Touch LCD-ekraan
• Optilise zoomi ja dünaamilise pildistabilisaatoriga Full HD video salvestamine
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Kiire sarivõte ja Super Slow videorežiim
• Movie Digest
• iFrame
• Loovad režiimid ja käsitsi juhtimine


HS Süsteem (12,1-megapikslit)
HS Süsteem hiilgab hämaras ning jäädvustab tõetruud pildid välku või kolmjalga kasutamata. Ülitundlik DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor garanteerib suurepärase kvaliteediga pildid igas olukorras.

24mm objektiiv f/2.0 ava, 4,4x zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga
Ere f/2,0 ava jäädvustab suurepäraselt hämaraid kujutisi ning kiiresti liikuvaid subjekte kõrgete säriaegadega. 24mm ülilaia ulatusega saate mahutada kaadrisse rohkem ning Canoni täiustatud optiline pildistabilisaator vähendab kaamera värisemisest tulenevat udusust.

Roostevabast terasest korpus
Sale metallist kere annab kaamerale kvaliteetse mulje ja suurepärase kasutusmugavuse ning säilitb IXUS'e stiilse välimuse.

8,0 cm (3.2") PureColor II Touch LCD-ekraan
PureColor II Touch LCD-ekraanil on silmapaistev kontrastsus, lahutusvõime ja värviesitus. Täiustatud puutetundlikku kasutajaliidest saab kohandada vastamaks teie pildistusstiilile ning muuta kaamera kasutamise kiireks ja lõbusaks.

Stereoheliga Full HD-video optilise zoom'i ja dünaamilise pildistabilisaatoriga
Kaamera jäädvustab kõrge kvaliteediga stereoheliga videosid Full HD 1080p formaadis. Filmimisel saab kasutada kaamera optilist zoom'i ning dünaamiline pildistabilisaator vähendab värinast ja liikumisest tekkivad udusust.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim tuvastab automaatselt kuni 32 erinevat võttetingimust ning lubab teil pildistada enesekindlalt, teadmises, et kaamera hoolitseb vajalike seadistuste eest ise.

Kiire sarivõtte režiim ja Super Slow Motion videorežiim
Jäädvustage fotosid kiiresti liikuvatest subjektidest kuni 8,2 kaadrit sekundis sarivõttega või aeglustage võte kuni 1/8 reaalajast Super Slow Motion videorežiimiga.

Movie Digest
Movie Digest jäädvustab kuni 4-sekundit tegevust enne pildi tegemist ning ühendab need kõik üheks VGA-videoklipiks fotoalbumisse.

iFrame video
iFrame videoformaat on lihtne ja kiire moodus video importimiseks, redigeerimiseks ja jagamiseks.

Loovrežiimid ja manuaalrežiim
Loovrežiimid pakuvad teile võimalust katsetada. Kalasilma efekt simuleerib kalasilm objektiivi kasutades tulenevat moonutust ning miniatuurefekt muudab suured maastikud väiksemõõdulisteks mudeliteks. Vanaaegse kaameraga tehtud foto mulje saavutamiseks proovige Toy Camera efekti.