PIXMA iX6550


Canon PIXMA iX6550 on professionaalne värviline tindipritsprinter, mis väljastab kuni A3+ suuruses trükiseid. Printeril on 5 eraldi tindikassetti ja ligipääs CREATIVE PARK PREMIUM ning Solution Templates materjalidele.

• Ülikompaktne ja stiilne A3+ printer
• Kuni 9600 dpi'd prindilahutus koos min 1pl suuruste tindipiiskadega
• 5 eraldi tindikassetti
• ISO prindikiirus 11,3 kujutist/min must-valgelt ja 8,8 kujutist/min värviliselt
• 10x15 cm ääristeta foto väljastamine umbes 36 sekundiga
• Ligipääs professionaalsetele “Solution Templates” mallidele
• ChromaLife100+


Kompaktne ning stiilne
See A3+ tindipritsprinter pakub erakordselt kvaliteetset foto- ja dokumendiväljastust. Selle ülikompaktne ning stiilne disain teevad sellest ideaalse lahenduse nii koju kui ka väikekontorisse.

Kõrgekvaliteetne printimine
Printige professionaalse välimusega äridokumente, postreid, arvutustabeleid, jooniseid või turundusmaterjale erakordselt ergaste värvide ja detailsusga kuni A3 tavapaberile. Tooge oma fotod ellu fotolabori kvaliteediga kuni A3+ trükistega, seda tänu Canoni FINE tindipritstehnoloogiale, 1pl suurustele tindipiiskadele ja lahutusele kuni 9600 dpi.

Eraldi tindikassettid
PIXMA iX6550 kasutab 5 eraldi tindikassetti. Kui üks värv saab otsa, tuleb vahetada ainult üks tindikassett, nii vähendate kadu ja hoiate prindikulu väiksena.

Produktiivne kiirus
Nautige prindikiirust 11,3 kujutist/min must-valgelt ja 8,8 kujutist/min värviliselt. Kõrge kvaliteediga 10x15 cm ääristeta foto väljastatakse umbes 36 sekundiga.

Printige fotosid filmidest
Muutke oma Canoni digikaamera filmihetked kauniteks trükisteks Canoni Full HD Movie Print funktsiooniga. Taasesitage oma video arvutis ning jäädvustage kaader või kaadrid, mida soovite printida.

Nutikas tarkvara
Fotode printimine on ülilihtne tänu Easy-PhotoPrint EX tarkvarale, mis pakub funktsioone nagu punasilmsuse parendus ja näo silumine, mis vähendab pildil oleval näol kortse. Erinevate veebilehtede sisu saab kombineerida ja printida Easy-WebPrint EX tarkvaraga.

Loovfunktsioonid
CREATIVE PARK PREMIUM on veebiteenus, mille abil saate alla laadida fotosid ja kujutisi ülemaailmselt tunnustatud fotograafidelt ja kunstnikelt. Neid saab kasutada, et luua professionaalse välimusega tervituskaarte, kalendreid jpm.

Muljetavaldavate äridokumentide, nagu flaierid ja müügimaterjalid loomine on imelihtne tänu alla laaditavatele “Solution Templates” mallidele, mis ühilduvad täielikult Microsoft Wordiga.

Kauakestvat fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab, et fotod säilivad suurepärasena kogu eluea. Canoni FINE trükipea, Canoni ehtsad tindid ja kvaliteetne Canoni paber tagavad nende tähtsate mälestuste säilimise ka tulevastele generatsioonidele.