PIXMA MX885


Kompaktne ning ülistiilne PIXMA MX885 on multifunktsionaalne seade, mis trükib kiirusega 12,5 kujutist/min must-valgelt ja 9,3 kujutist/min värviliselt. Seadmel on 5 eraldi tindikassetti, 7,5 cm LCD-ekraan ja täielik WiFi ning Ethernet tugi.

• WiFi ja Ethernet toega kõik-ühes seade koos faksiga
• Stiilne must välimus
• 7,5 cm LCD-ekraan ja topeltfunktsiooniga liides
• 35-leheline kahepoolne automaatne originaalisöötja
• ISO prindikiirus 12,5 kujutist/min must-valgelt, 9,3 kujutist/min värviliselt
• 5 eraldi tindikassetti
• Kuni 9600 dpi lahutus, min 1pl suurused piisad
• 10x15 cm foto väljastus umbes 20 sekundiga
• USB ja mälukaardile skannimine


Ideaalne koju või kontorisse
Tänu WiFi ja Ethernet toele saate printida, skannida, paljundada või faksida kõikjal oma kodus või kontoris. Igaüks saab nautida selle võrguvalmis seadme kõik-ühes võlusid ilma ülearuseid kaableid kasutamata.

Lihtsasti kasutatav
Suur 7,5 cm värviline LCD-ekraan muudab valitud funktsioonide ja piltide taasesituse ülimugavaks. Topeltfunktsiooniga liides muudab välimust vastavalt valitud funktsioonile ning juhatab kasutaja soovitud tulemuseni.

Suurepärane fotolabori kvaliteet
Kuni 9600 dpi'se lahutusega Canoni FINE tehnoloogia ja kuni 1 pl suuruste tindipiiskadega saavutate eriti detailsed värvilised fotod ja kujutised. Fotolabori kvaliteediga 10x15 cm trükis väljastatakse umbes 20 sekundiga.

Kiire dokumendi käsitlus
Skannige, paljundage või faksige suuri kahepoolseid dokumente automaatselt seadme 35-lehelise kahepoolse automaatse originaalisöötjaga (ADF). Skannige ja salvestage "compact pdf" vormingusse, millel on väike failisuurus ning on ideaalne arhiveerimiseks või mailiga saatmiseks. Automaatne kahepoolne trükkimine, 2-suunaline paberisööt ja iseavanev alus kindlustavad seadme paindlikkuse ja mugava kasutuse.

Eraldi vahetatavad tindimahutid
PIXMA MX885'l on 5 eraldi tindikassetti. Kui värviline tint saab otsa, peate välja vahetama ainult ühe tindikassetti.

Skannige USB-le või mälukaardile
Seadme esiküljel asuvate USB ja mälukaardi pesade abil saate PDF ja JPEG vormingus faile skannida ilma arvutita.

Muljetavaldav kiirus
Nautige suurepärast prindikvaliteeti kiirusega umbes 12,5 kujutist/min must-valgelt ja 9,3 kujutist/min värviliselt. Quick Start funktsioon tähendab, et see kõik-ühes seade on töövalmis kõigest mõne sekundiga pärast sisselülitamist.

Nutikas tarkvara
Automaatne dokumendi parendus suurendab skanningute kvaliteeti ja loetavust, tehes nutikaid automaatseid parendusi igal leheküljel. Erinevate veebilehtede sisu saab kombineerida ja printida Easy-WebPrint EX tarkvaraga ning fotode printimine on ülilihtne Easy-PhotoPrint EX tarkvaraga, millel on funktsioonid nagu täislahutusega videokaadri printimine ja otseühendus Flickriga®.

Loovfunktsioonid
CREATIVE PARK PREMIUM on veebiteenus, mille abil saate alla laadida fotosid ja kujutisi ülemaailmselt tunnustatud fotograafidelt ja kunstnikelt. Neid saab kasutada, et luua professionaalse välimusega tervituskaarte, kalendreid jpm.

Kauakestvad fotod
ChromaLife100+ süsteem tagab, et fotod säilivad suurepärasena kogu eluea. Canoni FINE trükipea, Canoni ehtsad tindid ja kvaliteetne Canoni paber tagavad nende tähtsate mälestuste säilimise ka tulevastele generatsioonidele.