PIXMA MX420


PIXMA MX420 on stiilne ning kompaktne kõik-ühes seade, millel on hulk nutikaid funktsioone, 30-leheline automaatne originaalisöötja ja lahutus kuni 4800 x 1200 dpi'd.

• WiFi ja Ethernet toega faksiga kõik-ühes seade
• Stiilne must välimus
• 6,2 cm LCD-ekraan
• Kuni 4800 x 1200 dpi'ne lahutus
• 30-leheline automaatne originaalisöötja
• ISO prindikiirus 8,7 kujutist/min must-valgelt, 5,0 kujutist/min värviliselt
• 10x15 cm foto väljastus umbes 42 sekundiga
• USB ja mälukaardile skannimine
• Easy-WebPrint EX tarkvara
• Täislahutusega videokaadri printimine


Ideaalne kasutamiseks kodus või kontoris
See stiilne musta disainiga kõik-ühes seade täidab kõik teie kodukontori nõudmised. Tänu printimis-, paljundamis-, skannimis- ja faksifunktsioonidele ning WiFi ja võrguühilduvusele, saate kasutada seda seadet ükskõik kus.

Kõrgekvaliteetsed trükised
Canoni FINE tehnoloogia koos minimaalselt 2pl suuruste tindipiiskade ja lahutus kuni 4800x1200 dpi tagavad suurepärased värvid ja terava teksti – ideaalne äridokumentide või fotode trükkimiseks.

Kiire ja lihtne kasutus
Seadme intuitiivne 6,2 cm LCD-ekraan on mugav vaadata valitud funktsioone ning pilte enne printimist üle vaadata. Paljundamisel saate aja säästmiseks kasutada Reserve Copy funktsiooni, mis skannib järgmist dokumenti, samal ajal kui eelmist dokumenti töödeldakse.

30-leheline automaatne originaalisöötja
Integreeritud 30-lehelise automaatse originaalisöötjaga saate skannide, paljundada ja faksida suuremahulisi dokumente kiirelt ning minimaalse vaevaga. Skannige ja salvestage "compact pdf" vormingusse, millel on väike failisuurus ning on ideaalne arhiveerimiseks või mailiga saatmiseks.

Produktiivne ja kiire
Nautige prindikiirust kuni 8,7 kujutist/min must-valgelt ja 5,0 kujutist/min värviliselt. Quick Start funktsiooniga on see seade töövalmis kõigest mõni sekund pärast sisselülitamist. 10x15 cm ääristeta foto väljastatakse umbes 42 sekundiga.

Skannige USB-le või mälukaardile
Seadme esiküljel asuvate USB ja mälukaardi pesade abil saate PDF ja JPEG vormingus faile skannida ilma arvutita. Bluetooth ühendus on saadaval lisaseadmena ning selle abil saate printida otse Bluetoothiga ühilduvatest seadmetest.

Kiire faks
33,6 kb/s Super G3 faks on kiire ja usaldusväärne. Sissetulevaid fakse saab salvestada USB-pulgale või mälukaardile, nii saate neid vaadata välja printimata ja sellega säästate trükikulu.

Printige fotosid filmidest
Muutke oma Canoni digikaamera filmihetked kauniteks trükisteks Canoni Full HD Movie Print funktsiooniga. Taasesitage oma video arvutis ning jäädvustage kaader või kaadrid, mida soovite printida.

Nutikas tarkvara
Fotode printimine on ülilihtne tänu Easy-PhotoPrint EX tarkvarale, mis pakub funktsioone nagu punasilmsuse parendus ja näo silumine, mis vähendab pildil oleval näol kortse. Automaatne dokumendi parendus suurendab skanningute kvaliteeti ja loetavust, tehes nutikaid automaatseid parendusi igal leheküljel. Erinevate veebilehtede sisu saab kombineerida ja printida Easy-WebPrint EX tarkvaraga.