Canon ImagePROGRAF iPF6300S


imagePROGRAF 6300S kasutab 8-värviga LUCIA EX pigmendipõhist tintisüsteemi, mis tagab A1 (24") väljatrükkide kiire prindi erakordse kvaliteediga.

• LUCIA EX pigmenttintide süsteem
• Kiire ja säästlik printimine
• Säästurežiim
• sisemine 160 GB kõvaketas
• Ääristeta printimine
• Printimiskulud ja investeeringutasuvus kontrolli alla
• Postrite loomise tarkvara PosterArtist Lite
• Printimise lisandmoodulid MS Office'ile,
• Lisamoodulid Photoshopile ja DPP-le
• Printerijalad lisavarustusena

Erakordne prindikvaliteet
iPF6300S prindib suurepärased trükised eraldusvõimega 2400 x 1200 dpi, mida toetab uus 8-värviga LUCIA EX pigmenttintide süsteem ja täiustatud pilditöötlemistehnoloogia. See pakub laiemat värvigammat, ühtlasemat gradatsiooni, sügavamaid tumedaid toone ning väiksema pruuni varjundiga teravaid musti toone – pisemadki detailid edastatakse kõrgema täpsusastmega. Väljaprindid on täiustatud kriimustuskindlusega ja väga vastupidavad.

Suur jõudlus
iPF6300S prindib läikega A1-väljatrükke vaid 2 minutiga. Sisseehitatud 160 GB kõvaketas võimaldab salvestada prinditöid ning need on lihtsalt avatavad otse LCD-paneelilt. Ääristeta printimise tehnoloogia suurendab tootlikust ning säästab seeläbi teie aega ja raha. Ühilduvus Gigabit Ethernetiga võimaldab kiiret andmeedastustisegi suurte andmefailide ja suuremahuliste prinditööde puhul.

Säästlik printimine
Tänu uuele kiirrežiimile on iPF6300S prindikulud kontrolli all, veelgi enam saab kulusid kokku hoida säästliku prindirežiimiga, mis vähendab tindi tarbimist. Tänu Canoni intuitiivsele printimiskulude haldamise ja investeeringutasuvuse tarkvarale saab aga kogu prindikuludel jooksvalt silma peal hoida.

Hõlbus töövahend
Tänu mitmetele omadustele on iPF6300S lihtsalt kasutatav. Suure ereda LCD-paneeli kaudu pääseb kergesti ligi keerukamatele funktsioonidele. Printeridraiverit saab kohandada vastavalt asjatundlikkuse tasemele ja printimist saab juhtida printeri esiküljelt, kust on lihtne paigaldada ka paberirulli ja tindikassette.

Professionaalsel tasemel postrid
Tänu kaasasolevale PosterArtist Lite tarkvarale saab ka ilma eelneva kogemuseta postreid kujundada kui professionaal. Kuulutused, plakatid ja sildid valmivad erinevate mallide, kõrglahutusfotode ja lõikepiltide abil vaid mõne lihtsa toiminguga. Samuti on printimise lihtsustamiseks kaasas lisandmoodulid nii MS Office'le, Adobe Photoshop’le kui ka Digital Photo Professional’le. DigitalPhotoFrontAccess-tarkvara võimaldab aga digitaalseid fotosid importida ja neid enne postrite kujundamist muuta.