DR-6030C

Hind: 4 259.84 €


Canoni ülikompaktne ja -kiire A3-skanner imageFORMULA DR-6030C on väga usaldusväärne ja paindlik, sobides suurepäraselt nii suurtesse ja väikestesse kontoritesse kui ka spetsialiseerunud skaneerimiskeskustesse.

• Ülikompaktne A3-skanner
• Kiire värviskaneerimine (60 lk/min vertikaalpaigutusega ja 80 lk/min horisontaalpaigutusega)
• Täiustatud pilditöötlusfunktsioonid
• Erakordselt usaldusväärne paberiteisaldussüsteem
• Oma klassi parim energiatõhusus
• Võimalik kasutada koos tasaskanneriga Flatbed 101 Scanner Unit
• Kaasas Kofax VRS


Kompaktne A3-skanner usaldusväärseks ja kvaliteetseks skaneerimiseks.
Kompaktne ja ergonoomilise disainiga skanner imageFORMULA DR-6030C kiirendab tööd ja suurendab jõudlust, võimaldades paljude erinevate kandjate kiiret, täpset ning A3-formaadis värviskaneerimist.

Erakordne kiirus ja tõhusus
DR-6030C kiire värviskaneerimine suurendab hüppeliselt hõivatud töökeskkondade jõudlust. Canoni täiustatud kolmesuunaline CMOS CIS-i sensortehnoloogia ja JPEG-tihendusega pildifailide teisaldus võimaldavad kuni 80 lk/min (horisontaalpaigutusega) värviskaneerimist.

Kompaktne disain
DR-6030C on üks kompaktsematest A3-skanneritest, tänu millele sobib see suurepäraselt nii ettevõtte suurematesse peakontoritesse kui ka piiratud tööruumiga väiksematesse harukontoritesse. Skanneri kasutajad hindavad kindlasti selle käepärast ja mugavat esiküljelt dokumendisisestust ja -väljastust võimaldavat disaini.

Suurepärane jõudlus ja erakordne pildikvaliteet
DR-6030C jäädvustab igal skaneerimiskorral täpseid kõrge kvaliteediga kujutisi. Tekstiparanduse ning tumedat ja mustrilist tausta eemaldavate režiimidega DR-6030C teeb hästi loetavaid selgeid kujutisi, mis sobivad suurepäraselt optiliste märgituvastusrakenduste ja automaatse tekstituvastuse jaoks. Lisafunktsioonid, nagu automaatne värvituvastus, automaatne formaadituvastus, kiiva kujutise parandus, tekstisuuna parandus ning kohandatud värvieemaldus, täiustavad veelgi pildikvaliteeti ja ühtlust.

Muretu paberimajandus
Oma eelkäija, turuliidri DR-5010C-ga samale usaldusväärsele paberiteisaldussüsteemile rajatud DR-6030C saab usaldusväärselt hakkama kuni 10 000 skanniga päevas. Ülitäpne rullikusüsteem tagab paljude erinevate dokumendiformaatide probleemideta paberisisestuse, alates A3-formaadis kandjatest ja plastkaartidest kuni 3 m pikkuste dokumentideni. Valikuline sirge paberitee hõlbustab kuni 546 g/m2 paksude kandjate skaneerimist.

Parim energiatõhusus
DR-6030C on oma klassi kõige energiatõhusam skanner, mis kasutab skaneerimisel vaid 46 W ning aitab teil seeläbi säästa nii raha kui ka keskkonda.

Võimas tarkvara
DR-6030C on varustatud Canoni tarkvaraga CapturePerfect ja hõlpsat kohandatud integreerimist võimaldava arenduskomplektiga CapturePerfect Software Developers Kit (SDK). Samuti on seade varustatud turu juhtiva pilditöötlustarkvaraga Kofax VRS.

Tasaskanneri võimalus
Lisapaindlikkust pakub DR-6030C puhul veelgi valikuline tasaskanner Flatbed Unit 101 köidetud ja õrnade dokumentide skaneerimiseks.