EF-S 55 - 250mm F4.0-5.6 IS II


Kompaktne ja taskukohane objektiiv EF-S 55–250 mm f/4–5.6 IS II pakub tõhusat telefoto jõudlust. Selle 4-astmeline automaatse panoraamimistuvastusega pildistabilisaator vähendab tõhusalt nõrgas valguses tehtud piltide hägusust.

• Taskukohane telesuumobjektiiv
• Vahemikule 88–400 mm vastav fookuskaugus
• 4-astmeline automaatse panoraamtuvastusega pildistabilisaator
• UD-element
• Super Spectra vääristus
• Ringikujuline diafragma

Soodne ja võimas telesuumobjektiiv
EF-S 55–250 mm f/4–5.6 IS II on endas suurt jõudlust ja kõrget pildikvaliteeti ühendav telesuumobjektiiv. 35 mm formaadis vahemikule 88–400 mm vastava fookuskaugusega on see ideaalne fotograafidele, kes soovivad taskukohast ja mitmekülgset objektiivi üldotstarbega telefotograafia jaoks.

Automaatse panoraamimistuvastusega pildistabilisaator
Kaameravärina mõju vähendamiseks on objektiivis EF-S 55–250 mm f/4–5.6 IS II kasutatud Canoni 4-astmelist kompenseerivat pildistabiliseerimistehnoloogiat. See võimaldab kasutada kuni neli korda pikemat säriaega ilma märgatava pildihägususe suurenemiseta. Automaatne panoraamimistuvastus lülitab pildistabilisaatori automaatselt välja kas horisontaalses või vertikaalses suunas liikuvate objektide jälgimisel.

Objektiivi väga madala dispersiooni (UD) element
Objektiivis EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II on kasutusel Canoni väga madala dispersiooni (UD) element, mis vähendab sekundaarsete kromaatiliste aberratsioonide mõju ning tagab erksamad, teravamad ja suurema kontrastsusega pildid, ilma kogu suumivahemikku läbimata.

Super Spectra vääristus
Canoni Super Spectra vääristus hoiab ära peegelduste ja varikujutiste tekke, neelates digikaamera sensorilt või sisemistelt läätseelementidelt peegelduvat valgust. Super Spectra vääristus aitab tagada ka sobiva värvide tasakaalu ning teravad ja kontrastsed kujutised.

Ringikujulise avaga diafragma
Suure avaga tehtud piltide puhul tekitab ringikujuline diafragma pehmust, isegi hägusust, mis on ideaalne, et pildistatavaid objekte segavalt taustalt esile tuua.

Pliivaba klaas
Objektiivi EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II valmistamisel on kasutatud ainult keskkonnasõbralikku pliivaba klaasi.

Lisatarvikud
Mudeliga EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II on kaasas ka objektiivikork ja tolmukate. Objektiivivarjuk (ET-60) ja pehme vutlar (LP1019) on saadaval lisatarvikutena.