PowerShot SX150 IS hõbedane


PowerShot SX150 IS kaameraga, millel lausa 12x optiline suum, saab igaüks teha kauneid fotosid (14,1 MP) ja HD-kvaliteediga videoid. Kaamera sobib hästi nii algajatele kui kogenud fotograafidele, sest kasutada saab nii täisautomaatseid kui ka täismanuaalseid režiime.

• 12× suumiga, 28mm lainurkobjektiiv
• Nutikas pildistabilisaator
• 14,1 MP CCD-sensor
• Täisautomaatne režiim ja lihtrežiim 32 stseenitüübiga
• 3“ vedelkristallekraan
• Stereoheliga HD-videod
• Täismanuaalne juhtimine
• Loomingulised filtrid ja miniatuurefekt
• Nutikas katik (Smart Shutter) koos pilgutustaimeriga (Wink Self-Timer)
• iFrame video
• Vihjed ja nõuanded


Paindlikud pildistamisrežiimid koos 12× optilise suumi ja nutika pildistabilisaatoriga
Suure ulatusega 12x suum, mis on kombineeritud 28mm lainurkobjektiiviga saab pildistada kaugeid objekte, suurepäraseid panoraamfotosid ning kõik sõbrad mahuvad ka grupipiltidele. Nutikas pildistabilisaator valib seitsme optilise pildistabilisaatori režiimi hulgast just sinu stseeni jaoks sobiva. Nii ei teki liikumisest tingitud hägusust ning fotod ja videod tulevad teravad ja detailsed.

14,1 MP CCD-sensor
14,1-megapiksline sensor talletab kõrglahutusega fotod, mida saab printida kuni A3+ formaadis või soovitud kompositsiooni saavutamiseks kärpida.

Nutikas ja lihtne
Nutikas automaatrežiim (SmartAuto) tuvastab stseeni ja valib sellele 32 režiimi seast (videos 21 režiimi) ideaalsed seaded, et kõrgekvaliteediliste fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Lihtrežiimis (Easy) on välistatud valede nuppude kogemata vajutamine, nii saab kogu pere igal ajal mugavalt pildistada.

3“ vedelkristallekraan
Suure, kõrgekvaliteedilise ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saab lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ja tulemusi nauditavalt vaadata või esitada.

Stereoheliga HD-videod
Eraldi videonupu abil saab ühe vajutusega filmida kõrgekvaliteedilisi HD-videoid (720p) stereoheli ja optilise suumiga. Selleks, et ka liikumiselt filmides ja kaugele suumides teravaid videoid teha, on kasutusel dünaamiline (Dynamic) ja võimendatud (Powered) pildistabiliseerimise režiim.

Täismanuaalne juhtimine
Kaamera säriaja ja avasuuruse täismanuaalne juhtimine võimaldab oma loovust täies ulatuses rakendada.

Loomingulised filtrid ja miniatuurefekt
Erinevad loomingulised filtrid annavad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Näiteks, saab valida kalasilmobjektiivi moonutust matkiva kalasilmaefekti (Fish-eye), värvide küllastust tugevdava ülierksa efekti (Super Vivid), retrohõngulise posterefekti (Poster), mängukaamera (Toy Camera) ja mustvalge (Monochrome) efekti vahel. Miniatuurefektiga filmimisel või pildistamisel jääb mulje aga miniatuursest mudelist.

Nutikas katik (Smart Shutter) koos pilgutustaimeriga (Wink Self-Timer)
Et perepildid tuleksid ideaalsed avaneb nutika katiku kasutamisel katik automaatselt. Pildistamiseks on kolm võimalust: Smile – pildistab, kui leiab kaadrist naeratuse, FaceSelf-Timer – pildistab, kui kaadrisse ilmub uus nägu või Wink Self-Timer, mis pildistab 2 sekundit pärast silma pilgutamist.

iFrame video
PowerShot SX150 IS kaameraga saab filmida nii PC-ga kui Maciga sobivat HD-videot (720p) optimeeritud Apple iFrame'i vormingus. See võimaldab kiiret importimist ning lihtsat töötlemist ja jagamist.

Vihjed ja nõuanded
Et kõiki kaamera võimalusi ja seadeid tundma õppida ilmuvad kasutajaliideses ekraanile vihjed ja nõuanded, mis aitavad menüüs mugavamalt navigeerida.