LEGRIA HF S30


32 GB sisemise mälukaardi ja kahe SDXC-kaardipesaga LEGRIA HF S30 pakub suurepärase kvaliteediga HD-videoid, heli, loomingulist vabadust ja kõrge eraldusvõimega pilte.

• 8-megapiksline Canoni HD-kaamerasüsteem
• 8,8 cm (3,5-tolline) puutetundlik vedelkristallekraan ning EVF
• SDXC-ga ühilduv 32 GB duaalne välkmälu
• Releesalvestus ja HD-SD konverteerimine
• Manuaalne juhtketas
• Kõrgtasemeline helisüsteem
• Dünaamiline ning mootoriga pildistabilisaator
• Eelsalvestus ja kohene automaatteravustamine
• x.v.Color ja 25p kinorežiim

8-megapiksline Canoni HD-kaamerasüsteem
Saavutage Canoni HD-kaamerasüsteemiga vapustav pilt ja suurepärane kvaliteet isegi hämaras filmides: LEGRIA HF S30 ühendab endas 8,0-megapikslilise täis-HD CMOS-sensori, Canoni HD-videoobjektiivi ja DIGIC DV III protsessori.

8,8 cm (3,5-tolline) puutetundlik vedelkristallekraan ning EVF
Kõrglahutusega 8,8 cm (3,5-tolline) puutetundlik LCD-ekraan näitab 100% salvestatavast HD-videokaadrist. Unikaalse žestipõhise LCD-kasutajaliidese abil saab ekraanipuutega muuta mitmesuguseid funktsioone, nagu jälgimine, teravustamine ja säri. LEGRIA HF S30-l on ka värvi-EVF stseenide kadreerimiseks.

32 GB kahetine välkmälu
Kaamera 32 GB sisemälu mahutab kuni 12 tundi kõrglahutusega videomaterjali ning tänu kahele mälukaardipesale saab salvestada ka eemaldatavatele SDXC-mälukaartidele. Kui üks andmekandja saab täis, vahetab releesalvestuse funktsioon automaatselt salvestuskandjat.

Lihtne videote jagamine
Oma videote lihtsamaks jagamiseks võimaldab LEGRIA HF S30 konvertida AVCHD (MPEG4) faile väiksemateks standardlahutusega MPEG2 failideks, mida on võimalik kohe DVD-le kirjutada või veebi üles laadida.

Professionaalne juhtimine
Kohandatav nupp aktiveerib ühe viiest valitavast parameetrist (nt fookus, säri, helitugevus), mida saab reguleerida manuaalse juhtketta abil. Kaugjuhtimispuldi pesa abil saab kasutada väliseid kaugjuhtimispulte.

Suurepärane heli
Kaameral on mikrofonisisend ja kõrvaklapiväljund, et tagada suurepärane heli, mida saab ka salvestamise ajal jälgida. Seadistatav mikrofonisummuti kompenseerib helitugevuse järsud muutused, tagades alati optimaalse helitugevuse.

Stabiilsemad võtted
Uue dünaamilise režiimiga optiline pildistabilisaator tagab ühtlasemad kaadrid ka siis, kui filmite liikudes. Võimendusega pildistabilisaator on tõhus ka siis, kui kasutate maksimaalset suumiulatust.

Ärge jääge millestki ilma
Eelsalvestamise režiimis (Pre REC) alustab videokaamera salvestamist juba kolm sekundit enne salvestusnupule vajutamist. Need sekundid lisatakse automaatselt iga klipi algusesse, et te saaksite olulised momendid jäädvustada isegi siis, kui salvestusnupule vajutamisega pisut hiljaks jääte.

Laiendatud värvikvaliteet
DIGIC DV III protsessor ja x.v.Color tugi tagavad materjali HD-telerist vaadates sügavamad ning rikkalikumad värvid. 25p kinorežiim matkib traditsioonilise kinofilmi välimust ja võimaldab paremat pildikvaliteeti hämaras filmimisel.

Loomingulised lisaseadmed
Mini-lisatald võimaldab kasutada mitmesuguseid lisatarvikuid, sh videolampi. Kaamera 58 mm objektiivkeere on ühilduv professionaalsete filtritega.