PowerShot SX260 HS must


PowerShot SX260 HS on kompaktne ning stiilne kaamera, millel on muljetavaldav 20x optiline suum ja edasi arendatud pilditehnoloogiad. Seetõttu on see kaamera hea reisikaaslane nii perekondlikel väljasõitudel, troopilistel puhkustel kui ka seiklusrohketel reisidel. Kaamera GPS funktsioon võimaldab salvestada foto metainfosse võttekoha koordinaadid ning jäädvustada reisi teekonna.





• 12,1-megapiksline HS-süsteem, Digic 5 protessor
• 25mm objektiiv, 20x suum ja optiline pildistabilisaator
• FullHD videosalvestamine
• GPS
• 7,5 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
• nutikas automaatrežiim (58 stseeni)
• kiire sarivõte ja superaegluubis (Super Slow Motion) videorežiim
• näotuvastus
• käsitsi juhtimine
• lisaseadmena veekindel kest

20x zoom ja 25mm lainurkobjektiiv; väike korpus
20x lainurk objektiivi ja edasi arendatud pilditehnoloogiaga saate täpselt sellise võtte nagu soovite. Väike korpus võimaldab salvestada kõik hinnalised mälestused kuhu iganes te ka ei lähe.

HS Süsteem (12,1-megapikslit)
HS Süsteem jäädvustab hämaras tõetruud pildid välku või kolmjalga kasutamata. Ülitundlik DIGIC 5 kujutisetöötlusprotsessor garanteerib suurepärase kvaliteediga pildid igas olukorras.

GPS* koos päevikufunktsiooniga
GPS märgistamisega on igal jäädvustatud fotol andmed selle kohta, millal ja kus on pilt tehtud ning GPS päevikufunktsioon salvestab läbitud teekonna piltide tegemisel. Kaasasolevat tarkvara kasutades kuvatakse teekonna ja pildistamiskohtade info kaardile.

Intelligentne pildistabilisaator
Keerukates tingimustes, näiteks väheses valguses või täissuumiga pildistades aitab pildistabilisaator saavutada detailsema ja selgema tulemuse.

Stereoheliga Full HD-video optilise zoom'i ja intelligentse pildistabilisaatoriga
Kaamera jäädvustab kõrge kvaliteediga stereoheliga videosid Full HD 1080p formaadis. Filmimisel saab kasutada kaamera optilist zoom'i ning intelligentne pildistabilisaator vähendab värinast ja liikumisest tekkivat udusust. HDMI-liides võimaldab kvaliteetset videoesitust HD-telerist.

Lai 7,5 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
Võtete kadreerimine on imelihtne tänu suurele 7,5 cm (3.0”) kõrglahutusega PureColor II G LCD-ekraanile. Karastatud klaasist väliskiht tagab suurepärase tugevuse ja selguse.

Nutikas automaatrežiim, näotuvastussüsteem Face ID
Nutikas automaatrežiim tuvastab automaatselt kuni 58 erinevat võttetingimust (filmimisel 21) ning lubab teil pildistada enesekindlalt, teadmises, et kaamera hoolitseb vajalike seadistuste eest ise. Režiim tuvastab ka Face ID salvestatud näo ja kohandab pildistamise vastavalt registreeritud vanusele - näiteks lülitades välja välgu ja heli kui on tuvastanud magava lapse või salvestab automaatselt 3 kiiret võtet kui märkab lapsi mängimas. Näotuvastussüsteem Face ID võimaldab teil määrata kuni 12 nägu pere ja sõprade hulgast, nii et iga võtte puhul fokusseeritakse nad automaatselt ning võtted varustatakse nende nimesiltidega, nii et nende leidmine taasesitamisel on kerge.

Manuaalrežiim, Av ja Tv režiim
Poolautomaatsetest Av ja Tv režiimidest kuni täismanuaalrežiimini, saate muuta ühte säri seadistust või kontrollida kõiki seadistusi käsitsi.

Kiired sarivõtted
Ärge laske mööda ühtki hetke. Kasutage kiiret sarivõtet, et salvestada tempokat tegevust, või aeglustage tegevust üliaegluubis video abil.

Veekindel korpus
Lisavarustuses oleva veekindla korpuse (WP-DC46) abil saab kaamerat kasutada kuni 40 meetrit vee all.

*GPS funktsiooni kasutus võib olla kindlates riikides ja regioonides piiratud. GPS funktsiooni kasutus peab kokku langema riigi ja ala seaduste ning regulatsioonidega, kaasa arvatud igasugused regulatsioonid elektroonika kasutamise kohta.