LEGRIA HF R306


51x kõrgtehnoloogiline suum toob täis-HD kvaliteediga pildi käeulatusse ning nutikas pildistabilisaator kompenseerib kaamera liikumise ja väldib hägusust. Tegevusliini looja funktsioon aitab teil oma režissöörioskusi arendada.

• 51x kõrgtehnoloogiline suum, täis-HD CMOS
• Nutikas optiline pildistabilisaator
• Tegevusliini looja
• Kinofilmi jäljendavad filtrid, puutekaunistused
• 7,5 cm puutetundlik ekraan
• Nutikas automaatrežiim, näotuvastustehnoloogia
• Videokollaaž
• SDXC-kaardi pesa


51x kõrgtehnoloogiline suum; täis-HD CMOS
51x kõrgtehnoloogilist suumi võimaldava Canoni ehtsa HD-videoobjektiiviga näete ka kaugete objektide pisidetaile. Täis-HD CMOS sensor pakub tõelist HD-kvaliteeti ja suurepärast värviedastust isegi kehvades valgustingimustes, nii et teie videoklipid näevad HD-teleris suurepärased välja.

Nutikas optiline pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator on parim lahendus kaamera värisemise puhul. See tuvastab automaatselt filmitava stseeni ja valib 4 režiimi seast täpselt õiged optilise pildistabilisaatori sätted, et kaamera liikumist kompenseerida ja hägusust vältida. Selle abil saate igas olukorras terava ja detailse video ning võite muretult filmimisele keskenduda.

Tegevusliini looja
Tegevusliini looja funktsiooniga saate hõlpsalt meeldejäävaid videoid luua ja oma režissöörioskusi arendada. Valige oma video teema ning tegevusliini looja esitab kaamera ekraanil soovitusi ja näpunäiteid filmimiseks, mis aitavad video tõeliselt haaravaks muuta.

Kinofilmi jäljendavad filtrid, puutekaunistused
Kasutage inspiratsiooni saamiseks kinofilmi jäljendavaid filtreid. Ideaalse filmistseeni loomiseks võite valida kaheksa reguleeritavate värviseadetega filtri vahel. Puutekaunistuste funktsiooni kasutades saate oma videotele ilma arvuti abita hõlpsalt lõbusaid efekte lisada. Kirjutage ekraanipliiatsiga sõnumeid otse puutetundlikule ekraanile, lisage templijäljendeid, animeeritud graafikat (näiteks langevaid tähti) ja pikkige vahele fotosid.

Ühe sõrmega juhtimine
Kõrge eraldusvõimega 7,5 cm (3,0-tolline) žestipõhine puutetundlik vedelkristallekraan muudab kaamera käsitsemise lihtsaks, pakkudes intuitiivset seadete kontrolli vaid ühe näpuliigutusega ning lihtsustades taasesitamist.

Nutikas automaatrežiim, näotuvastustehnoloogia
Nutika automaatrežiimi kasutamisel on kvaliteetsete videoklippide filmimine lihtne. Nutikas stseenituvastustehnoloogia valib 38 stseenirežiimi seast parima, teie hooleks jääb vaid kaamerat kadreerida ja filmida, kuna näotuvastustehnoloogia optimeerib kaamera sätted suurepäraste portreevideote tegemiseks.

Videokollaaž
Videokollaaži funktsiooniga Video Snapshot on lihtne lõbusaid lühivideoid luua. Neid saab ilma arvuti abita sõpradega jagada. Jäädvustage vaid ühe nupuvajutusega 2, 4 või 8 sekundi pikkusi videolõike, looge esitusloend, lisage muusika ja video ongi valmis.

SDXC-kaardi pesa
Kaamera LEGRIA HF R306 salvestab täis-HD kvaliteediga videoid otse SDXC-kaardile ja võimaldab neid hõlpsasti jagada. Kaarte on mitmes eri mahus, võimaldades tundidepikkust filmimist.