EF objektiivide adapter EF-M bajonetile

Hind: 129.00 €


EF adapter võimaldab EOS M-seeria kaameratega kasutada kõiki üle 60-st EF-seeria objektiivist.

• Väike ja kerge EF-M kinnitusadapter EOS M-ile
• Ühildub kogu objektiivivalikuga
• Eemaldatav statiivipesa

Väike ja kerge EF-M kinnitusadapter

Väikest ja kerget EOS M-iga sobivat kinnitusadapterit EF-EOS M on lihtne endaga kõikjale kaasa võtta. Ta laseb teil kasutada EF-M kinnitust oma EOS M-il, et kinnitada ükskõik milline objektiiv Canoni laiast EOS-süsteemi objektiivide valikust – ühendades teid loominguliste võimaluste maailmaga.

Ühilduv mitmete Canoni EF- ja EF-S-objektiividega

Laiendage oma EOS M-i süsteemi ja avastage oma loomingulisus. Kinnitusadapter EF-EOS M annab teile täieliku ligipääsu Canoni EF- ja EF-S-objektiividele, seetõttu saate kasutada oma olemasolevaid objektiive või proovida soovitud piltide tegemiseks uusi. Lai valik hõlmab fikseeritud fookusega objektiive ja suumobjektiive, mille fookusvahemik on 8–800 mm – seega saate jäädvustada kõike, alates rabavatest maastikest kuni ilusate ekstreemsete telefotodeni kaugel asuvast loodusest. Saate katsetada ka spetsiaalsete objektiividega nagu makroobjektiiv, mis laseb teil teha suurepäraseid lähivõtteid igapäevaellu peidetud detailidest või kalasilm-objektiiv, millega saate luua unikaalseid fotoefekte.

Eemaldatav statiivipesa

Et tagada pildistamise ajal kaamera täiuslik tasakaal ja ilusad vähese häguga pildid, hõlmab EF-EOS M kinnitusadapter eemaldatavat statiivipesa, mis laseb teil rasket objektiivi statiivile toetada.