PowerShot SX500 IS must


16-megapikslise mudeli PowerShot SX500 IS kõrge kvaliteediga 30x optiline suum mahub väiksesse, ent lihtsalt kasutatavasse ultrasuumiga kaamerakorpusesse. Nutikas pildistabilisaator saavutab stabiilsed pildid ja videod, ükskõik kui kaugele te ka suumite.

• 24 mm lainurkobjektiivi ja 30x ultrasuumiga väike kaamera
• 16 megapikslit
• Nutikas pildistabilisaator
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim tuvastab 32 stseeni
• HD-videod (720p) HDMI-ga
• Suumi kadreerimisabi
• Lõbusad loomingulised filtrid
• Täismanuaalne juhtimine
• Näotuvastus

Väike 30x ultrasuumiga kaamera. 24 mm lainurkobjektiiv
Minge lähemale ja jäädvustage kaugelasuvaid objekte detailselt tänu suurele 30x optilisele suumile; ZoomPlusiga pääsete isegi kuni 60x lähemale. Mahutage kaadrisse rohkem 24 mm ülilainurkobjektiiviga, et teha suurepäraseid grupipilte ja hämmastavaid maastikufotosid. Suur suum mahub ilusti väiksesse ultrasuumiga korpusesse, mis on nii väike, et seda on igal pool lihtne kaasas kanda.

16 megapikslit
16-megapiksline sensor talletab detailsed kõrglahutusega fotod, mida saab suures formaadis (A3+) printida või soovitud kompositsiooni saavutamiseks kärpida.

Nutikas pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator valib automaatselt 7 pildistabilisaatori režiimi hulgast sobiva, neutraliseerides kaameravärinat, hoides ära hägusust ning tagades teravad ja detailsed fotod ja videod ka täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades.

7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
Suure, kõrgekvaliteedilise ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saate lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ja tulemusi nauditavalt vaadata või esitada. Lihtsad vihjed ja nõuanded aitavad teil kaamerast aru saada ja oma tulemusi täiustada.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 parameetri seast (videorežiimis 21 parameetri seast) ideaalsed sätted, et suurepäraste fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

HD-videod HDMI-ga
Videonupu abil saate hõlpsasti ühe vajutusega stereoheli ja optilise suumiga kõrgekvaliteedilisi HD-videoid (720p) filmida. Selleks, et ka liikumiselt filmides ja täissuumi kasutades videoid stabiilsena hoida, saate kasutada dünaamilist ja võimendusega pildistabiliseerimisrežiimi.

Suumi kadreerimisabi
Suumi kadreerimisabi võimaldab suure suumiga kauget objekti kaadris hoida. Nupu allavajutamisel suumib kaamera kaadrist välja, et saaksite objekti uuesti üles otsida, ning suumib tagasi sisse, kui lasete nupu lahti.

Lõbusad loomingulised filtrid
Erinevad loomingulised filtrid pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Valik hõlmab näiteks kalasilmaefekti, mis matkib kalasilmaobjektiivi tekitatud moonutusi. Kui filmimisel või pildistamisel kasutada miniatuuriefekti, siis jääb mulje miniatuursest mudelist.

Täismanuaalne juhtimine; 0 cm makro
Säriaja ja avasuuruse täismanuaalne juhtimine võimaldab oma loovust täies ulatuses rakendada. Jäädvustage ilusaid detailseid lähivõtteid, kasutades 0 cm makrorežiimi.

Näotuvastus
Näotuvastus tagab, et inimestest tehtud pildid on alati suurepärased. See tuvastab ühes kaadris kuni 35 nägu, tagades nende korraliku teravustamise ja optimaalse heledustaseme. Näotuvastuse valge tasakaalu (Face Detection White Balance) funktsioon kindlustab loomuliku nahatooni isegi ebatavalistes valgusoludes.