PIXMA iP7250


Canon PIXMA iP7250 on võimas fotoprinter viie eraldi tindimahuti, WiFi-ühenduse ja nutitelefonist printimise võimalusega. Stiilne, madala korpusega printer mahutab endas kaks sisseehitatud paberisalve ning võimaldab automaatset kahepoolset printimist ja printimist otse plaadile.

• Viie tindimahuti ja WiFi-ühendusega võimas fotoprinter
• Kiire fotolaborikvaliteediga printimine
• Sisseehitatud paberisalvede ja madala korpusega disain
• Mobiilne printimine ja Apple AirPrint
• Tarkvara My Image Garden
• Otse plaadile printimine ja automaatne kahepoolne printimine
• Valikuliste XL-tindimahutitega prindite rohkem

Stiilse disainiga võimas seade

See võimas fotoprinter sobib tänu WiFi-ühendusele ja 5 eraldi tindimahutile ideaalselt fotode, dokumentide ja plaadikujunduste kiireks ja kvaliteetseks printimiseks. Seda on hõlbus kodus kõikjalt, sealhulgas ka mobiiltelefonist, kasutada. Uudne iseavaneva väljundsalvega stiilne ja madal korpus on ideaalne, kui ruumi on vähe.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega

Tänu WiFi-ühendusele ja Canoni rakendusele Easy-PhotoPrint on lihtne praktiliselt kõikjal kodus nii nutitelefonist kui tahvelarvutist printida. Lisaks saate rakenduse Apple AirPrint abil fotosid, e-kirju, veebilehti ja teisi dokumente otse oma Apple'i seadmetest, nagu iPhone’ist, iPadist ja iPod Touchist, printida.

Uudne prindimaterjali kasutamisviis

Kaks täielikult sisseehitatud paberisalve võimaldavad korraga eri formaadis ja tüübiga pabereid laadida. Rakendus Direct Disc Print võimaldab luua plaadikujundusi ja neid otse sobivatele Blu-Ray-, CD- ja DVD-plaatidele printida. Nii on hõlbus plaate isikupärastada, et neid paremini organiseerida või pere ja sõpradega jagada.

Loomingulisem fotoprintimine

Rakendusega My Image Garden on fotode printimine hõlpsam ja kiirem kui kunagi varem ning võimalik kõiki oma PIXMA-seadme võimalusi maksimaalselt ära kasutada. Äratage mälestused ellu – fotode organiseerimisvõimaluste abil, mis hõlmavad ka näotuvastust, saate leida arvutist ammu unustatud fotod ja koostada neist ilusaid printimisvalmis kollaaže. Rakendus Print Your Days võimaldab fotosid otse Facebookist organiseerida ja printida.

Kiired tulemused

Sellel fotoprinteril on oma klassi parim 1 pl piisasuurusega prindipea, mis pakub lahutusvõimet 9600 dpi ning võimaldab dokumente ja fotosid kodus kiiresti ja kvaliteetselt printida. Selle A4 ISO ESAT printimiskiiruseks on mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis ning suurepärase fotolaborikvaliteediga 10 × 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub u 21 sekundit.

Säästke paberit ja energiat

Automaatne kahepoolse printimise funktsioon Auto Duplex säästab paberit ja annab dokumentidele professionaalse välimuse. Automaatne sisse- ja väljalülitus lülitab printeri määratud aja järel automaatselt välja ning uuesti sisse, kui alustate printimist.

Printige vähema raha eest rohkem

Eraldi tindimahutid vähendavad kulu ja säästavad raha, kuna saate välja vahetada vaid otsa lõppenud värvi. XL-tindimahutid säästavad raha – need prindivad kuni 2,2 korda rohkem lehekülgi kui tavalised, mistõttu neid tuleb harvem vahetada. Kui prindite palju, on see parim lahendus.