PowerShot G15


Canon PowerShot G15 on ideaalne kaamera tõsisele fotograafiahuvilisele. Valgusjõulise ava f/1,8–2,8 ja 5 kordse suumiga objektiiv, kiire automaatteravustamine ning ülitundlik Canoni CMOS-sensor võimaldavad jäädvustada suurepäraseid fotosid ning täis-HD-videoid.

• Valgusjõulise f/1,8–2,8 ava ja 5-kordse suumiga 28 mm Canoni objektiiv
• 12,1-megapiksline CMOS; DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem
• Neljaastmeline nutikas pildistabilisaator
• 7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan, optiline pildiotsija
• Eesmine valikuketas, täismanuaalne režiim, RAW
• Täis-HD-videod, HDMI-CEC
• Kiire automaatteravustamine
• Nutikas automaatrežiim ja näotuvastussüsteem
• HDR-režiim
• Lisatarvikud

Valgusjõulise f/1,8–2,8 ava ja 5-kordse suumiga 28 mm Canoni objektiiv
Laia maksimaalse avaga valgusjõuline f/1,8–2,8 Canoni objektiiv laseb teil isegi suumi kasutades väga nõrgas valguses ja lühikese säriajaga pildistada. Kadreerimine on lihtne tänu paindlikule 28 mm 5-kordsele (ZoomPlusiga kuni 10-kordsele) optilisele suumile.

12,1-megapiksline CMOS; DIGIC 5 protsessoriga HS-süsteem
HS-süsteem on võimas kombinatsioon ülitundlikust 12,1-megapikslilisest Canoni CMOS-sensorist (tüüp 1/1.7) ja DIGIC 5 protsessorist. Sellega saate ka nõrgas valguses väikse mürataseme ja suurepärase kvaliteediga ning valgustundlikkusega kuni ISO 12 800 pildistada, vähendades välgu või statiivi kasutamise vajadust.

Neljaastmeline nutikas pildistabilisaator
Neljaastmeline optiline pildistabilisaator koos nutika pildistabilisaatoriga valib seitsme valiku hulgast automaatselt optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et neutraliseerida kaamera rappumist ning tagada teravad ja detailsed pildid.

7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan, optiline pildiotsija
Suur PureColor II G kõrglahutusega vedelkristallekraan (920 000 punkti) pakub suurepäraseid värve ja kontrasti. Optilise pildiotsijaga saate just oma stiilis kadreerida.

Professionaalne kontroll
Eesmine valikuketas pakub pildistamise ajal lihtsat ligipääsu erinevatele sätetele. Pildistage täismanuaalse režiimiga ja mitme kuvasuhte toega RAW-formaadis, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ning komplektis oleva tarkvara Digital Photo Professional abil järeltöötluse üle. Kaheteljelise elektroonilise loodi abil saate teha sirge ja täiuslikult tasase horisondiga võtteid.

Täis-HD-videod, HDMI-CEC
Filmige täis-HD (1080p) videoid stereoheli ja optilise suumiga. HDMI-CEC pistik võimaldab kõrglahutusega videoid sama kvaliteediga ka HD-telerist vaadata.

Kiire automaatteravustamine, kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
Kiire automaatteravustamisega jäädvustate iga subjekti kaunite, selgete ja teravate detailidega ning kiirete ja kvaliteetsete sarivõtetega tabate täislahutusega kiiret liikumist sagedusel 10 kaadrit sekundis.

Suure dünaamilise ulatuse režiim
Suure kontrastsusega stseenide puhul võib mõni kaamera valguses ja varjus olevate detailide talletamisel hätta jääda. Suure dünaamilise ulatuse režiim teeb statiivi kasutades samast stseenist mitu erineva säriga võtet, kombineerides need kaamerasiseselt üheks detailseks ja kõrge kontrastsusega pildiks.

Nutikas automaatrežiim ja näotuvastussüsteem
Nutikas automaatrežiimis valib kaamera 58 (video puhul 21) stseeni seast automaatselt sobivaimad sätted, et saavutada optimaalsed tulemused. See reageerib ka näotuvastussüsteemi salvestatud nägudele ja kohandab seadeid vastavalt määratud vanusele – näiteks magava imiku puhul lülitab välja välgu ja heli.

Lisatarvikud
Lisatarvikud hõlmavad 58 mm objektiivifiltri adapterit, Canoni Speedlite-välke ja veekindlat ümbrist, et pildistada kuni 40 m sügavuses vee all.