i-SENSYS LBP7210Cdn


Energiasäästlik ja võrguvalmidusega kompaktne värviline laserprinter sobib täiuslikult väikestele meeskondadele, kus vajatakse kiiret ja professionaalset printimist koos tootliku automaatse kahepoolse printimisega.

• Kompaktne ja madala korpusega värviline laserprinter
• 20 lk/min värviliselt ja mustvalgelt
• Kõrge kvaliteediga professionaalne värviline printimine
• Ekvivalente prindilahutus kuni 9600 × 600 dpi
• Kiire esimese väljatrüki tehnoloogia
• Automaatne kahepoolne printimine
• Kõik-ühes-kassett
• Võrguvalmidusega

Jõudlust täiendavad funktsioonid

Kui teie meeskond peab kiiret ja usaldusväärset printerit jagama, tagab mudel LBP7210Cdn kõik, mida vajate. Mudel LBP7210Cdn pakub 20 lk/min paberiväljastust nii värviliselt kui ka mustvalgelt ja sellel on vähe ruumi võttev madala korpusega disain, ühendades endas suurepäraselt kompaktse suuruse ja suure jõudluse.

Pidevalt inspireerivad tulemused

Mudel LBP7210Cdn saavutab suurepärase värvikvaliteedi iga kord tänu standardsele kuni 9600 x 600 dpi printimislahutusele ja automaatsele kujutisviimistlusele (AIR). Sellega saate printida mitmeid erinevaid dokumente, nt esitlusi, aruandeid ja professionaalse kvaliteediga kirju, selgete värvide ja teravate mustvalgete toonidega.

Säästke aega ja olge tootlikum

Mudel LBP7210Cdn pakub laia valikut funktsioone, et aidata tõsta teie tootlikkust. Tänu mudeli LBP7210Cdn kiirele esimese väljatrüki tehnoloogiale on esimese väljatrüki väljastuskiirus ainult 16 sekundit, mistõttu ei pea te peaaegu üldse ootama. Standardvarustuses on 250-leheline kassett ja 50-leheline salv. Täiendav 250-leheline kassett pakub kokku 550-lehelist paberivaru. See tähendab vähem katkestusi ja pikemat täitmistsüklit. Tootlik automaatne kahepoolne printimine aitab teil prinditöid teha, säästes samal ajal kulusid ja väljastades professionaalsema välimusega dokumente.

Võrguvalmidusega

Väikesed meeskonnad saavad selle võrguvalmidusega seadme tootlikku värviprintimist jagada. Sisseehitatud võrguliides suurendab paindlikkust ja ühenduvust ning IT-administraatorid hindavad kaugkasutajaliidest, mille abil on mudelit LBP7210Cdn võrgu kaudu lihtsam juhtida ja jälgida, kasutades standardseid veebibrausereid.

Lihtne ja taskukohane hooldus

Kõik-ühes-kassettide süsteem vähendab hooldusvajadust ja tagab püsivalt kvaliteetse toodangu. Vahetage toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid sisaldav kassett lihtsalt välja ning printer on sama hästi kui uus. Mugav laadimine esipaneelilt võimaldab kassetti kiirelt, lihtsalt ja puhtalt vahetada.

Energiatõhus töö

Madala energiatarbega (3 vatti puhkerežiimis) ja TEC*-hinnanguga 2,2 kWh nädalas, kuulub mudel LBP7210Cdn oma klassi kõige energiasäästlikumate printerite hulka. Automaatse väljalülitamise tööriist suurendab energiatõhusust veelgi.

* TEC näitab toote tüüpilist elektritarbimist ühe nädala jooksul. Katsemetoodika on määratlenud Energy Star®:
http://www.eu-energystar.org