i-SENSYS LBP7100Cn


See kompaktne A4 laserprinter prindib kuni 14 lk/min nii värviliselt kui ka mustvalgelt. See on täiuslik valik väikestele ettevõtetele, kes soovivad ühtlase ja kõrge kvaliteediga tulemusi.

• Professionaalse kvaliteediga A4-formaadis värviline printimine
• Läikiv madala korpusega disain on täiuslik väikestesse kontoritesse
• Täiuslik väikestes meeskondades jagamiseks
• 14 lk/min nii mustvalgelt kui värviliselt
• Printimislahutus kuni 1200 × 1200 dpi
• Kõik-ühes-värvikassetid

Püsivalt suurepärane printimine

Väikesed ettevõtted ja meeskonnad saavad toota professionaalse kvaliteediga A4 värvilisi laserprinte. Mudelil LBP7100Cn on 1200 x 1200 dpi printimislahutus ning see on täiuslik kõrge kvaliteediga värviliste müügi- või turundusmaterjalide või peene graafika ja detailse tekstiga dokumentide printimiseks. Mudeliga LBP7100Cn on püsivalt muljetavaldavate tulemuste printimine lihtne ja säästlik, kuna tähtsaid printimistöid ei pea väljastpoolt tellima.

Kompaktne ja mugav disain

Mudeli LBP7100Cn läikiv madala korpusega kuju sobitub hästi kontorikeskkonda. See lauale mahtuv printer võtab vähe ruumi ja sobib hästi keskkonda, kus vaba ruum on piiratud. Tänu moodsale disainile ja vaiksele tööle saab selle asetada kliendikeskkonda.

Võrguvalmidus lihtsamaks jagamiseks

Tänu oma võrguliidesele on mudel LBP7100Cn loodud isiklikuks kasutamiseks või väikeste meeskondade vahel tootmisvõimaluste jagamiseks. Kaugkasutajaliides laseb kasutajatel ja administraatoritel seadme olekut veebibrauseri vahendusel jälgida ja hallata.

Säästke aega ja olge tootlikum

14 lk/min paberiväljastus nii mustvalgelt kui värviliselt aitab teil tähtsaid või kiire tähtajaga töid kiiremini lõpetada. Canoni kiire esimese väljatrüki tehnoloogia suurendab reageerimisaega puhkerežiimist, seega ei raiska te väärtuslikke minuteid printeri käivitumist oodates. 150-leheline kassett vähendab täitmisaega, et teie töövood oleksid sujuvad ja tootlikud.

Lihtne haldamine ja hooldamine

Kõik-ühes-kassettide süsteem vähendab hooldusvajadust ja tagab püsivalt kvaliteetse toodangu. Suurema tootlikkusega must toonerikassett vähendab seisakuid veelgi. Vahetage toonerit, trumlit ja puhastusseadmeid sisaldav kassett lihtsalt välja ning printer on sama hästi kui uus. Mugav laadimine esipaneelilt võimaldab kassetti kiirelt, lihtsalt ja puhtalt vahetada.

Säästlik ja energiatõhus valik

Mudel LBP7100Cn kasutab puhkerežiimid ainult 0,9 vatti energiat. See on Energy Star® sertifikaadiga toode, millele on antud turuliidri TEC*-hinnang (Typical Energy Consumption), aidates teil järgida keskkondlikke ja jätkusuutlikke eesmärke ning vähendades kulusid.

* TEC näitab toote tüüpilist elektritarbimist ühe nädala jooksul. Katsemetoodika on määratlenud Energy Star®:
http://www.eu-energystar.org