PowerShot A3500 IS hõbedane


16-megapiksli, WiFi-funktsiooni ja nutika automaatrežiimiga varustatud õhukese ja stiilse mudeliga PowerShot A3500 IS on suurepäraste võtete ja HD-videote tegemine ning nende veebis jagamine lihtne. Intelligentne pildistabilisaator hoiab kõik terava ja detailsena.

• 16,0 megapikslit
• 5-kordse suumiga 28 mm lainurkobjektiiv; 10-kordne ZoomPlus
• Intelligentne pildistabilisaator
• WiFi ning mobiili kaudu GPS
• Õhuke metalse viimistlusega korpus
• 7,5 cm (3,0 tolli) vedelkristallekraan
• Videonupuga HD-video (720 p)
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni); abinupp
• Säästurežiim
• Loomingulised režiimid Reaalajas juhtimisrežiim
• Live View Control

16,0 megapikslit
Canoni originaalobjektiivi kaudu peenemaidki detaile jäädvustav 16-megapiksline sensor pakub vapustavat pildikvaliteeti, mis sobib ideaalselt suureformaadiliste (A3+) väljatrükkide tegemiseks või loominguliseks lõikamiseks.

5-kordse suumiga 28 mm lainurkobjektiiv; 10-kordne ZoomPlus
Mahutage laiuvate maastike ja vahvate rühmapiltide tegemiseks sobiva 28 mm lainurkobjektiiviga rohkem kaadrisse. Kasutage 5-kordset optilist suumi, et kaugel asuvatele subjektidele lähemale minna või veelgi lähemale pääsemiseks 10-kordset Zoom Plusi – see on täiustatud suumitehnoloogia, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti.

Intelligentne pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaamera värisemist, et tagada kõigi teie fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumi kasutamisel või vähese valgusega tingimustes. See reguleerib hägususe vältimiseks optilist pildistabilisaatorit automaatselt vastavalt olustikule, valides mitme režiimi hulgast sobivaima.

WiFi*; mobiili kaudu GPS
WiFi abil saate seadme lihtsasti oma koduse juhtmevaba võrgu, arvuti või kaasaskantava seadme, nagu nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada ning neid kiireks, mugavaks ja veebipõhiseks piltide jagamiseks kasutada. Kasutage oma nutitelefoni GPSi, et salvestada pildistamisasukohad, seejärel sünkroniseerige see teave WiFi abil oma kaameraga ning need andmed lisatakse ka teie piltidele.

Õhuke metalse viimistlusega korpus
Õhuke ja kompaktne korpus on kõikjale kaasavõtmiseks piisavalt väike, metallpind lisab aga värvikust ja stiilsust.

Suur 7,5 cm (3,0 tolli) vedelkristallekraan
Ere ja selge (230 000 punktiga) ekraan muudab piltide kadreerimise ja vaatamise hõlpsaks ning nende jagamise naudinguks.

Videonupuga HD-video (720 p)
Eraldi videonupu abil saate ühe vajutusega optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida. Intelligentne pildistabilisaator muudab videod sujuvaks.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni); abinupp
Nutikas automaatrežiim, mis tuvastab stseeni ja valib automaatselt 32 parameetri hulgast optimaalsed seadistused, võimaldab isegi täiesti algajatel vaevata kvaliteetseid fotosid või videoid jäädvustada. Kasutage abinuppu, et näha lühidaid ja kergelt järgitavaid juhiseid kaamera kasutamise ja selle funktsioonide kohta.

Säästurežiim
Säästurežiim vähendab aku tarbimist, mistõttu saate ühe laadimiskorraga rohkem pilte jäädvustada.

Lõbusad ja loomingulised režiimid. Reaalajas juhtimisrežiim Live View Control
Erinevad loomingulised režiimid, nagu kalasilmaefekt (Fish-eye Effect), üliere (Super Vivid) või mustvalge (Monochrome), pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid. Kasutage reaalajas juhtimisrežiimi Live View Control, et hõlpsasti pildisätteid, nagu näiteks heledust või värviküllastust reguleerida. Eelvaadake tulemusi kadreerimise ajal ja jäädvustage parim võte.

* WiFi-ühenduse saadavus on seadmeti ja regiooniti erinev. Lisateavet vt www.canon-europe.com/wirelesscompacts.