PowerShot A2600 must


Õhukese ja värvilise 16-megapikslise mudeliga PowerShot A2600 on igal pool lihtne elu stiilselt jäädvustada – seda tänu mudeli suurele vedelkristallekraanile, 5-kordsele suumile, silmapilksetele HD-videotele (720p) ja nutikale automaatrežiimile.

• 16,0 megapikslit
• 5-kordse suumiga 28 mm lainurkobjektiiv, 10-kordne ZoomPlus
• 7,5 cm (3,0 tolli) vedelkristallekraan
• Õhuke metalse viimistlusega korpus
• Videonupuga HD-video (720 p)
• Nutikas automaatrežiim ja abinupp
• Digitaalne pildistabilisaator
• Näotuvastus, reaalajas juhtimisrežiim Live View Control
• Säästurežiim
• Lõbusad ja loomingulised efektid

16,0 megapikslit
Canoni originaalobjektiivi kaudu peenemaidki detaile jäädvustav 16-megapiksline sensor pakub vapustavat pildikvaliteeti, mis sobib ideaalselt suureformaadiliste (A3+) väljatrükkide tegemiseks või loominguliseks lõikamiseks.

5-kordse suumiga 28 mm lainurkobjektiiv, 10-kordne ZoomPlus
Mahutage laiuvate maastike ja vahvate rühmapiltide tegemiseks sobiva 28 mm lainurkobjektiiviga rohkem kaadrisse. Kasutage 5-kordset optilist suumi, et kaugel asuvatele subjektidele lähemale minna või veelgi lähemale pääsemiseks 10-kordset Zoom Plusi – see on täiustatud suumitehnoloogia, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti.

Suur 7,5 cm (3,0 tolli) vedelkristallekraan
Suur, ere ja selge (230 000 punktiga) ekraan muudab piltide kadreerimise ja vaatamise hõlpsaks ning sõpradega jagamise naudinguks.

Õhuke metalse viimistlusega korpus
Õhuke ja kompaktne korpus on kõikjale kaasavõtmiseks piisavalt väike, metallpind lisab värvikust ja stiilsust.

Videonupuga HD-video (720 p)
Eraldi videonupu abil saate ühe vajutusega optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni); abinupp
Nutikas automaatrežiim, mis tuvastab stseeni ja valib automaatselt 32 parameetri hulgast optimaalsed seadistused, võimaldab isegi täiesti algajatel vaevata kvaliteetseid fotosid või videoid jäädvustada. Vajutage automaatrežiimi nuppu, et hetkega mis tahes muult režiimilt automaatrežiimile naasta. Lihtsalt vajutage abinuppu, et näha lühidaid ja kergelt järgitavaid juhiseid kaamera kasutamise ja selle funktsioonide kohta.

Digitaalne pildistabilisaator
Digitaalne pildistabilisaator vähendab hägusust ning tagab selged ja teravad võtted. See tuvastab kaamera liikumise ja kasutab seejärel keerukaid värinasummutustehnikaid, et saavutada automaatselt optimaalne tulemus.

Näotuvastus. Reaalajas juhtimisrežiim Live View Control
Näotuvastus tagab, et inimestest tehtud pildid on alati suurepärased. See tuvastab ühes kaadris kuni 35 nägu, tagades nende korraliku teravustamise ja optimaalse heledustaseme. Näotuvastuse valge tasakaalu funktsioon kindlustab loomuliku nahatooni isegi ebatavalistes valgusoludes. Kasutage reaalajas juhtimisrežiimi Live View Control, et hõlpsasti pildi sätteid, nagu näiteks heledust või värviküllastust reguleerida. Eelvaadake tulemusi kadreerimise ajal ja jäädvustage parim võte.

Säästurežiim
Säästurežiim vähendab aku tarbimist, mistõttu saate ühe laadimiskorraga rohkem pilte jäädvustada.

Lõbusad ja loomingulised efektid
Erinevad loomingulised režiimid, nagu kalasilmaefekt (Fish-eye Effect), üliere (Super Vivid) või mustvalge (Monochrome), pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid.