iRAC2220i


See kompaktne ja multifunktsionaalne seade tagab kvaliteetse värviedastuse kiirusel 20 lk/min. Lihtne ühendamine, turvafunktsioonid, kulude nähtavus ja parim energiatõhusus muudavad selle väikeste töörühmade jaoks täiuslikuks.

• Produktiivne töö kiirusel 20 lk/min nii mustvalgelt kui ka värviliselt
• Intuitiivne ja kallutatav 17,8 cm TFT puutetundlik LCD-ekraan
• Lihtne ligipääsukontroll ja kasutajapõhine kasutamine
• Paindlik prindimaterjalivalik ja viimistlusvõimaluste tugi
• Oivaline võimalus kontoris dokumentide trükkimiseks
• Väike energiatarve

Tootlikkus teie käeulatuses

Kompaktne mudel iR-ADV C2220i saavutab usaldusväärsed ja kvaliteetsed mustvalged või värvilised prindid kiirusel 20 lk/min, prindib automaatselt kahele poole, võimaldab paberikasutust kaaluga kuni 220 g/m² ning maksimaalset paberimahtu 2270 lehte. Te saate dokumente suure jõudlusega skannida ja kiiresti paindlikesse vormingutesse, nagu Office Open XML PPT-sse teisendada, tagades valmisoleku digitaalseks uuestikasutuseks.

Kasutuskogemus

Kallutatav ja kohandatav 17,8 cm puuteekraan tagab unikaalse kasutuskogemuse. Saate sagedamini kasutatavaid ülesandeid ühepuuteklahvidega lihtsustada, et säästa aega ja vaeva. Mobiilsed töötajad saavad lihtsasti oma mobiiliseadmetest printida või neisse skannida¹.

Kvaliteetne side

Mudel iR-ADV C2220i prindib eraldusvõimega 1200 x 1200 dpi terava teksti ja selgete piltidega printe ning pQ-tooner saavutab tasakaalustatud värvid ja suurepärase pildikvaliteedi. Tänu mitmetele sisemistele ja välimistele viimistlejatele saate luua professionaalse välimusega viimistletud dokumente. Kombineerige ja muutke dokumente enne viimistlemist, et luua vapustavaid isiklikke müügipakkumisi, aruandeid või reklaamlehti, kasutades Canoni dokumenditrükkimise tarkvara iW Desktop.

Võimas ühendamine ja haldamine

Sujuv ühendamine võrkude ja meelelahutuslahendustega, teiste seadmetega jagamine ja võimalus ühendada pilveteenustega, nagu Google Drive, muudavad töötamise ja dokumentide jagamise paindlikuks. Sisseehitatud MEAP-platvorm sobitub mitmete võimsate tarkvaradega, toetades ja optimeerides ettevõtete olulisi töövooge.

Seadme haldustööriistad lubavad teil kas ühte või mitut seadet konfigureerida, hallata ja uuendada ning tõhusa ennetava hoolduse tagamiseks jälgida, raporteid vaadata ja diagnostikat teostada.

Kontroll oma investeeringu üle

Nutika kasutajatuvastuse abil saate kasutaja juurdepääsu ja õigusi kontrollida ning raportite vaatamine tagab läbipaistvuse ja tegevuse jälgimise. Kulude kontrollimiseks saate piirata ka mõne kasutaja ligipääsu teatud seadmefunktsioonidele. Teie andmed on väga hästi kaitstud tänu mitmetele standardsetele ja valikulistele seadme, võrgu ja dokumendi turvafunktsioonidele.

Keskkonnasäästlik

Selle ENERGY STAR®-i sertifikaadiga seadme TEC²-väärtus on oma valdkonna üks väiksemaid, tarbides puhkerežiimis vaid 1 W energiat. Seadme ehitamisel on kasutatud võimaluse korral bio- ja ümbertöödeldud plasti.