iRAC2220L


See kiirusel 20 lk/min töötav kompaktne seade on täiuslik valik väikestele töögruppidele ning kontoritele, mis otsivad soodsa hinnaga praktilist funktsionaalsust, värve ja nutikat ühendust.

• 20 lk/min nii mustvalgelt kui värviliselt
• Intuitiivne ja kallutatav 17,8 cm TFT-puuteekraan
• Valikuline saatmis- ja faksifunktsioon
• 4 GB välkmälu
• Lihtne ligipääsukontroll ja kasutajapõhine kasutamine
• Paindlik prindimaterjalivalik ja viimistlusvõimaluste tugi
• Väike energiatarve

Praktiline ja paindlik

Kompaktne mudel iR-ADV C2220L saavutab usaldusväärsed mustvalged või värvilised prindid kiirusel 20 lk/min, prindib automaatselt kahele poole, võimaldab paberikasutust kaaluga kuni 220 g/m² ning maksimaalset paberimahtu 2270 lehte. Võimsate skannimisvalikute abil saavad kasutajad dokumente jäädvustada ja neid mitmetes vormingutes erinevatesse sihtkohtadesse saata, tagades valmisoleku digitaalseks uuestikasutuseks.

Lihtne kasutada

Kallutatav ja kohandatav 17,8 cm puuteekraan, loogilised menüüd ja sisseehitatud juhised tagavad intuitiivse töö. Saate sagedamini kasutatavaid ülesandeid ühepuuteklahvidega lihtsustada, et säästa aega ja vaeva.

Nutikas side

Mudeliga iR-ADV C2220L saavutate kindlasti terava teksti, selgete piltide ja tasakaalustatud värvidega prindid. Tänu mitmetele sisemistele ja välimistele viimistlejatele saate luua professionaalse välimusega viimistletud dokumente. Kombineerige ja muutke dokumente enne viimistlemist, et luua vapustavaid isiklikke müügipakkumisi, aruandeid või reklaamlehti, kasutades Canoni dokumenditrüki tarkvara iW Desktop.

Ühendamine ja haldamine

Mudeli iR-ADV C2220L saab sujuvalt olemasolevasse infrastruktuuri ühendada ja see jagab teiste võrgus olevate iR-ADV-seadmete, nt faksi või salvestusruumi ressursse, et saaksite ilma paralleelse tegevuseta optimaalset funktsionaalsust nautida. Sisseehitatud MEAP-platvorm sobitub mitmete võimsate tarkvaradega, toetades ettevõtete olulisi töövooge.

Canoni skaleeritava seadme haldustööriistadega saate kas ühte või mitut seadet konfigureerida, hallata ja uuendada ning kaugjälgimine, raportite vaatamine ja diagnostikavõimalused tagavad tõhusa ennetava hoolduse, et saaksite maksimaalses töövõimekusajas kindel olla.

Kontroll oma investeeringu üle

Nutika kasutajatuvastuse abil saate kasutaja juurdepääsu ja õigusi kontrollida ning raportite vaatamine tagab läbipaistvuse ja tegevuse jälgimise. Kulude kontrollimiseks saate piirata ka mõne kasutaja ligipääsu teatud seadmefunktsioonidele. Teie andmed on väga hästi kaitstud tänu mitmetele standardsetele ja valikulistele seadme, võrgu ja dokumendi turvafunktsioonidele.

Keskkonnasäästlik

Selle ENERGY STAR®-i sertifikaadiga seadme TEC¹-väärtus on oma valdkonna üks väiksemaid, tarbides puhkerežiimis vaid 1 W energiat. Seadme ehitamisel on kasutatud võimaluse korral bio- ja ümbertöödeldud plasti.

¹ Typical Electricity Consumption (tüüpiline elektritarve) – ENERGY STARi määratletud metoodika (www.eu-energystar.org)