LEGRIA HF R406


Canon LEGRIA HF R406 pildistabilisaatoriga videokaamera jäädvustab täis-HD videoid.
53 kordne optiline suum võimaldab kaugelolevaid objekte detailselt filmida ning tänu helipildi funktsioonile vastab filmi helikvaliteet suurepäraselt pildile.

• Nutikas optiline pildistabilisaator
• 53-kordne täiustatud suum, täis-HD CMOS
• Lapserežiim
• Suurepärase kvaliteediga AVCHD ja MP4 salvestamine
• DIGIC DV4 pildiprotsessor
• Helipildi valiku funktsioon
• Kõrglahutusega 7,5 cm puutetundlik vedelkristallekraan
• Kinofilmi jäljendavad filtrid ja puutekaunistused
• SDXC-kaardi pesa

Nutikas optiline pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator on täiuslik lahendus kaamera värisemise vastu, kuna see tuvastab stseeni ja valib automaatselt nelja stabiliseerimisrežiimi seast sobivaima, et kaamera liikumist kompenseerida ja hägusust vältida. Täiustatud dünaamiline režiim korrigeerib kõndimisel tekkida võivad rulluvad ja kallutavad liigutused, tagades igas olukorras teravad ja ühtlased videod.

53-kordne täiustatud suum, täis-HD CMOS
53-kordse täiustatud suumiga ehtsa Canoni HD-videoobjektiiviga saate jäädvustada isegi kaugel asuvate objektide detaile. Täis-HD CMOS-sensor pakub tõelist HD-kvaliteeti ja suurepärast värviedastust isegi kehvades valgustingimustes, nii et teie videoklipid näevad HD-teleris suurepärased välja.

Lapserežiim
Jäädvustage lapserežiimiga oma lapse esimesi samme, sõnu või mitmeid muid esimesi tegevusi. Registreerige kaamerasse oma lapse sünnikuupäev ning lisage pikkuse ja kaalu jaoks värvilisi kujutisi. Materjal sorteeritakse automaatselt lapse albumisse.

Täiustatud pilditöötlus
Võimas DIGIC DV4 pildiprotsessor tagab parema pildikvaliteedi nõrgas valguses ja vähendab oluliselt kujutismoonutusi, kuna see töötab koos optilise pildistabilisaatoriga.

Suurepärase kvaliteediga salvestamine
Saavutage parim täis-HD tänu kõrgeima sagedusega AVCHD (28 Mbit/s) ja MP4 (35 Mbit/ss) progressiivsele salvestamisele. Ükskõik, kas esitate või jagate – valige lihtsalt sobiv vorming ja salvestussagedus.

Helipildi valiku funktsioon
Helipildi valiku funktsiooniga on lihtne panna oma ilusad videod sama hästi kõlama. Lihtsalt valige viie erineva stseenirežiimi vahel ja helisätted optimeeritakse automaatselt teie filmitava stseeniga sobituma. Seega saate nautida sügavat realistlikku heli, ükskõik kas filmite pulmakõne või muusikakontserti.

Ühe sõrmega juhtimine
Sujuv töö on tänu kõrglahutusega 7,5 cm puutetundlikule vedelkristallekraanile lihtne, pakkudes teile intuitiivset sätete juhtimist ja lihtsustades taasesitamist. Vedelkristallekraani avamine käivitab videokaamera kiiresti, seega ei maga te kunagi võtet maha.

Kinofilmi jäljendavad filtrid ja puutekaunistused
Kasutage inspiratsiooni saamiseks kinofilmi jäljendavaid filtreid. Ideaalse filmistseeni loomiseks võite valida 7 reguleeritavate värvisätetega filtri vahel. Puutekaunistuste funktsiooni kasutades saate oma videotele ilma arvuti abita hõlpsalt lõbusaid efekte lisada.

SDXC-kaardi pesa
Mudel LEGRIA HF R406 salvestab täis-HD videoid otse SDXC-mälukaardile, mis on saadaval erinevates suurustes, lubades teil jäädvustada tundidepikkust materjali.