CN-E 135mm T2.2 L F (F)


Canon laiendab oma EOS-kinofilmisüsteemi uue fikseeritud kaugusega EF-kinofilmiobjektiiviga CN-E 135 mm T2.2 L F, mis on 4K-resolutsiooni, juhtiva optilise tehnoloogia ja optimeeritud disainiga.

• Kompaktne ja kerge disain
• Silmapaistva 4K-resolutsiooniga pildikvalitee
• Täiskaardiline vaateväli
• Valdkonna standardile vastav manuaaljuhtimine
• 11 lamelliga diafragma kauni taustahägu saavutamiseks
• Loodud EF-objektiivikinnitusega 35 mm ja Super 35 mm kaameratele
• Kaugusskaala jalgades

Canoni EF-objektiivikinnitusega kasutamiseks loodud mudelil on anomaalse dispersiooniga klaaselemendid ja suure läbimõõduga asfäärilised läätsed kõrgresolutsiooniga pildi pakkumiseks, aga ka Canoni uusimad teleobjektiivikatted varikujutiste ja halode vähendamiseks. Lisaks pakub 11 lamelliga diafragma objekti ja tausta piisava vahekauguse puhul kaunist taustahägu.

Objektiivil on täiskaadriline pildiväli, mis ühildub nii 35 mm kui ka standardse Super 35 mm formaadiga, pakkudes videograafidele paindlikkust kasutada mõlemat objektiivi Canoni EOS-kinofilmisüsteemiga kaameratega või EOS-i digitaalsete peegelkaameratega.

Uue mudeli kompaktne vorm on optimeeritud just filmimiseks, näiteks esiläätse ühtne diameeter ja kinnitusasendid kaotavad filmimise keskel objektiivi vahetades vajaduse rakiste seadistamise järele.

Objektiivil CN-E 135 mm T2.2 L on objektiivitoru mõlemale poolele kalde alt kantud märgistused, muutes teravustamis- ja avasätted nii kaamera tagant kui ka mõlemalt küljelt kergesti loetavaks. Umbes 300-kraadine teravustamise pöördenurk võimaldab filmimise ajal täpset teravustamist ning teravustamismärgistused saab vajaduse korral meetrisüsteemist imperiaalsüsteemile ümber lülitada. Uudsed klaasistruktuurid hoiavad ära ka objektiivitoru laienemise ja kokkutõmbumise, vältimaks temperatuurikõikumisest tulenevaid märgistuserinevusi.