i-SENSYS MF8540Cdn


Mugav multifunktsionaalne seade värvilise mobiilse printimisega Tänu lihtsasti kasutatavatele funktsioonidele suurendab teie ettevõtte tootlikkust.

• Automaatne kahepoolne värviline võrguprintimine, kopeerimine ja skannimine
• Võrguvalmiduse ja PCL 5c/6 toega
• Apple AirPrint™ ja Google Cloud Print
• 20 lk/min mustvalge ja värviline printimine
• Kiirklahvid lihtsaks skannimiseks, ökonoomseks kopeerimiseks ja turvaliseks printimiseks
• 7-realine vedelkristallekraan
• Skannimine e-posti rakendusse, võrgukausta ja USB-mälukaardile
• Energiasäästlik

Tootlik ja ruumisäästlik kõik-ühes-seade
Suurendage oma ettevõtte tootlikust selle lihtsasti jagatava multifunktsionaalse seadmega, mis sobib sujuvalt teie võrku ja toetab mobiilset printimist. Lihtsasti kasutatav selge 7-realine värviline ekraan kuvab kogu kasutajatele vajalikku teavet. Kõik-ühes seade hõlmab endas automaatset kahepoolset printimist, kopeerimist ja skannimist.

Lihtne jagamine
Mudelil i-SENSYS MF8540Cdn on lõputuid jagamise võimalusi – lauaarvutist, mobiilist, tahvelarvutist või pilveteenuse kaudu. Sisseehitatud Apple AirPrint™-i tugi tuvastab automaatselt printeri, et dokumente otse iPhone'ist või iPadist printida. Canoni tasuta mobiilse printimise rakendus prindib juhtmevabalt ka teie Apple'i iOS seadmest. Ükskõik, kus kasutajad on, saavad nad interneti teel selle kõik-ühes seadmega printida Google Cloud Printi kasutades.

Paindlik ühenduvus
Printer i-SENSYS MF8540Cdn on võrguvalmidusega ja sobitub sujuvalt teie ettevõtte tegevustega, sest on toetatud tööstusstandardiga PCL5c/6.

Kiire ja ajasäästlik
Mudel i-SENSYS MF8540Cdn saavutab kiire ja tootlikuma töö. Nii värvilisi kui mustvalgeid dokumente prinditakse ja kopeeritakse kiirusega 20 lk minutis, samuti on sellel 50-leheline kahepoolne automaatne dokumendisöötur. Tänu Canoni kiire esimese prindi tehnoloogiale ja esimese koopia kiirele väljastusajale ei pea tulemusi kaua ootama.

Kasutajasõbralikkus
Ühepuuteklahve on lihtne kasutada ja need hõlbustavad juurdepääsu sagedasti kasutatavatele funktsioonidele, sh kiirele skannimisele otse lauaarvutisse; ökonoomsele kopeerimisele, mis kombineerib paberi ja raha säästmiseks mitu lehekülge ühele lehele, ning turvalisele printimisele, millega saate kaitsta konfidentsiaalseid dokumente ja vähendada jäätmeid, piirates soovimatute dokumentide printimist. Kõik-ühes kassett lihtsustab hooldamist ja suurendab usaldusväärsust.

Mitmekülgne dokumentide jagamine
Säästke aega ja tõstke tootlikkust, kasutades dokumentide jagamisel Canoni saatmisfunktsiooni SEND. See skannib ja saadab dokumendid otse e-kirja manusesse, võrgukausta või USB-mälupulgale. Paindlikkuse suurendamiseks saab skannitud dokumente saata e-kirja teel kasutajate nutitelefonidesse ja tahvelarvutitesse ning seejärel need mudeli i-SENSYS MF8540Cdn mobiilset printimist kasutades välja printida.

Säästke energiat ja kulusid
Canoni ettevalmistustehnoloogiat On-Demand säästab aega ja raha, ohverdamata jõudlust. Mudel i-SENSYS MF8540Cdn on ENERGY STAR®-sertifikaadiga ja selle turgu juhtiv energiatarve on puhkerežiimis ainult 1 W.