LEGRIA HF-G30 (demotoode)


LEGRIA HF G30 videokaameral on kompaktses korpuses kõrgete näitajatega optika, sensor ja stabilisaator ning Wi-Fi-ühenduvus. See on täiuslik entusiastidele, kes soovivad oma loomingulisust professionaalsete videotega ühendada.

• 20-kordne suum, 26,8 mm lainurkobjektiiv, 8 lamelliga ringikujuline ava
• kaugseadistamise juhtimine ja andmete jagamine WiFi-ühenduse kaudu
• AVCHD ja MP4 formaatide samaaegne salvestamine
• Canon HD CMOS PRO sensor, DIGIC DV 4
• nutikas optiline pildistabilisaator
• täielik käsitsijuhtimine
• kiire autofookus, näotuvastus
• 8,8cm OLED puuteekraan

20-kordne suum, 26,8 mm lainurkobjektiiv, 8 labaga ava
Kompkatse korpusega kaamera uhiuus 26,8 mm lainurkobjektiiv saavutab parema pildikvaliteedi kui kunagi varem ning sujuv 20-kordne optiline suum viib teid tegevusele lähemale. Uus 8 lamelliga ringikujuline ava võimaldab ilusat „Bokehˮ efekti.

Wi-Fi pult
Nautige mudeli LEGRIA HF G30 eemalt juhtimist, kui videokaamera on käeulatusest väljas. Saate juhtmevabalt juhtida mitmeid seadeid, sh katiku kiirust, teravustamist ja välku, kasutades nutitelefoni või tahvelarvuti veebibrauserit.

Kahes vormingus salvestamine
Salvestage samal ajal erinevates vormingutes (AVCHD ja MP4) või erinevate bitikiirustega kahte SDXC-kaardipessa ning nautige nii professionaalse kvaliteediga materjali kui ka lihtsat veebi üleslaadimist. Jäädvustage MP4-vormingus filmides kiiret ja aeglast liikumist.

HD CMOS PRO sensor, DIGIC DV 4
Canoni professionaalsete mudelite jaoks disainitud ja toodetud HD CMOS PRO sensori pikslite arv on umbes 2,91 megapikslit ning see saavutab isegi nõrgas valguses suurepärase pildikvaliteedi, samuti on sellel lai dünaamiline vahemik ja realistlik värviedastus. Uus ja võimas DIGIC DV 4 pildiprotsessor töötab koos sensoriga, et tagada väiksema müra ja suurema sügavusega kujutised.

Optiline nutikas pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator vähendab kaamera rappumist, valides 4 režiimi hulgast automaatselt õige optilise pildistabilisatsiooni, et liikumist kompenseerida ja hägusust vältida. Täiustatud dünaamiline režiim korrigeerib kõndimisel tekkida võivad rulluvad ja kallutavad liigutused, tagades igas olukorras teravad ja ühtlased videod.

Täismanuaalne juhtimine (Full Manual Control)
Manuaalne objektiivirõngas võimaldab mugavalt teravustamist ja suumi juhtida. Välku, ava, katiku kiirust ja võimendust saab eraldi reguleerida, kasutades puuteekraani ja kohandatavat juhtketast – saate oma loomingulisuse valla päästa.

Kiire automaatteravustamine, näotuvastus
Kiire ja täpne teravustamine kohese automaatteravustamise funktsiooni abil annab tulemuseks nõelterava HD-kvaliteedi. Näotuvastus optimeerib automaatselt videokaamera seadeid, et saavutada täiuslikult teravustatud ja säritatud võtted inimestest.

8,8 cm (3,5-tolline) klapitav OLED-puuteekraan ja kallutatav elektrooniline pildiotsija

Tundlik loomulik elektrostaatiline LED-puuteekraan 1,23 miljoni punktise eraldusvõimega pakub suurepärast lahutust, kontrasti ja värviedastust tervel vedelkristallekraanil. 0,61cm (0,24-tolline) 1,56 miljoni piksliga elektroonilist värvilist pildinäidikut saab kallutada kuni 45°, et saavutaksite ka heledates oludes täieliku kontrolli.