DR-G1130 Kasutatud

Hind: 4 056.50 €


Tõhus A3 skanner, mis suudab muuta suured paberihulgad digitaalseks.
Sobib hästi ka skaneerimistöid teenusena pakkuvatele ettevõtetele.

• Kiire värviline skaneerimine kuni 200ipm
• 500-leheline automaatne dokumendisöötur
• Dokumendisöötur erinevate dokumenditüüpide käsitlemiseks
• Eestsöötmine ja U-kujuline paberitee
• Vastupidav disain on sobilik suurtele töömääradele
• Kvaliteetne pilditöötlus

Produktiivne ja kiire
Vastav sisseehitatud pilditöötluskiip tagab täiskiiruse isegi siis, kui valitud on mitu pilditöötlusfunktsiooni. Automaatsele A3-sööturile sobivad kuni 500 lehega dokumendipakid ja sel on 3 eri paberisöödurežiimi. Võimas söötmismehhanism söödab ja eristab segadokumente probleemideta, ning tõrke ilmnemisel teavitab topeltsöödu ultrahelituvastus kasutajat kohe, et probleem saaks kiiresti lahendatud.

Paindlik ja töökindel disain
DR-G1130 on loodud toime tulema ka teie kõige suuremate töömahtudega ja saab kindlalt hakkama kuni 30 000 skanniga päevas.

Täiustatud pilditöötlus
Lai valik võimsaid funktsioone, nagu automaatne värvituvastus, teksti suuna tuvastus, automaatne paberiformaadi tuvastus ja kiiva kujutise korrigeerimine tagavad suurepärase kvaliteedi ja optimaalse tööjõudluse.

Kasutajasõbralikkus
Eestsööduga DR-G1130 muudab dokumentide laadimise, söötmise ja eemaldamise mugavaks ja käepäraseks isegi istudes. Samuti asuvad juhtpaneel ja toimingunupud sobilikult silmade kõrgusel.

Kaasasolev tarkvara ja lisavõimalused
Skanneriga on kaasas Canoni tarkvara CapturePerfect. Köidetud ja õrnade dokumentide skannimiseks on võimalik skannerile USB-kaabli abil lisada Canoni valikuline A3 Flatbed 201 või A4 Flatbed 101 skanner.