PIXMA MG6450 must


Suure jõudluse ja 5 tindiga kõik-ühes-fotoseade, täiustatud WiFi-ühendusega nutiseadmest ja pilvest otseprintimiseks. Stiilse, kompaktse ja lihtsasti kasutatava seadmena tagab see suurepärase kvaliteediga väljatrükid.

Suure jõudlusega kõik-ühes-seade
Sellele suure jõudlusega ja stiilse läikiva viimistlusega kõik-ühes-printerile on omane täiustatud 5 tindi süsteem ning seade pakub kiireid ja kvaliteetseid printimise, kopeerimise, skaneerimise ja pilve juurdepääsu funktsioone. See on mõeldud kodus arvutist ja mobiilseadmetest kasutamiseks.

Kaamera kaaslane
Sisseehitatud mälukaardilugeja ja juhtmevaba LAN PictBridge'iga saate hõlpsasti printida fotosid otse mälukaardilt, aga ka ühilduvatest juhtmevabadest kaameratest. Samuti saate dokumente ja fotosid mälukaardile skaneerida. Suur 7,5 cm ekraan muudab valitud funktsioonide kasutamise ja piltide eelvaate kuvamise lihtsaks.

Pilvprintimine
Täiustatud PIXMA Cloud Link võimaldab printida otse internetist. Printige mõne sekundiga fotosid Facebookist, Twitterist ja veebialbumitest, nagu CANON iMAGE GATEWAY ja Picasa või printige dokumente pilveteenustest, nagu Evernote ja Dropbox, otse printeri suurelt ekraanilt. Koostage kalendreid ning laadige alla kirjapaberi- ja muid malle otse PIXMA Cloudist.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Ülima paindlikkuse tagamiseks saate printerit otse nutiseadmest juhtida. Laadige alla Canoni rakendus PIXMA Printing Solutions, millega saate printida ja skaneerida nii nutiseadet kui ka pilveteenuseid kasutades. Selle rakendusega saate isegi kontrollida printeri olekut, vaadata kasutusjuhendit või tinditaset. Olemas on ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi.

Suurepärased väljaprindid eraldi tintidega
Kasutades 5 eraldiseisva tindi süsteemi, tuleb välja vahetada ainult tühjaks saanud tindimahuti – nii on printimine ökonoomsem. Spetsiaalselt dokumentide printimiseks mõeldud must ja fotomust tint ning Canoni FINE-tehnoloogia ja prindilahutus kuni 4800 dpi tagavad suurepäraste üksikasjadega terava teksti ja pildid.

Kiire printimine
Ideaalseks kiireks ja kvaliteetseks koduseks printimiseks on seadmel kiire A4-dokumendi printimiskiirus (15,0 mustvalget või 9,7 värvilist kujutist minutis); 10 x 15 cm ääristeta foto prindib see aga umbes 44 sekundiga.

Säästke raha tindilt ja paberilt
Valikulised XL-tindid võimaldavad teil standardsete tintidega võrreldes rohkem lehekülgi printida ja mahutit tuleb harvemini vahetada. Nii saate leheküljelt kuni 30% säästa. Automaatne kahepoolne printimine vähendab kasutatava paberi hulka ja loob professionaalse välimusega kahepoolseid dokumente.

Tarkvara My Image Garden
Universaalne tarkvara fotode organiseerimiseks, printimiseks, skaneerimiseks ja võrguteenustele juurdepääsuks. Täiustatud funktsioonid, nagu näotuvastus, võimaldavad hõlpsasti arvutis olevaid fotosid sirvida ja soovitud fotosid leida.