Legria Mini, hõbedane + Premium kit


Hea hinnaga kompaktne ülilainurkobjektiivi ja muudetava nurgaga LEGRIA mini videokaamera komplekt.
Kaamera kasutamise muudab veelgi mugavamaks lisatarvikute komplekt, mis sisaldab: silikoonist kaitseümbrist, Joby Gorillapod statiivi, kaelapaela ja 8GB miniSD mälukaarti.
Salvesta kiiresti ja lihtsasti koosolekuid, koolitusi või kontserte ja etendusi.

• Väljendage oma huvisid uuest vaatenurgast. Ülilainurkobjektiiv tagab, et saate alati kogu hetke jäädvustada.
• Seadke end hõlpsasti kaadrisse ja nautige erinevaid pildistamisnurkasid, kasutades selleks muudetava nurgaga vedelkristallekraani ja sisseehitatud tugijalga.
• Lülituge ülilainurkvaatelt lähivõttele ja vastupidi. Saate olenevalt pildistatavast stseenist ekraani puudutades vaatevälja muuta.
• Jagage sisu sisseehitatud WiFi abil ning juhtige seadme LEGRIA mini reaalajas voogedastust nutitelefonist või tahvelarvutist.
• Jäädvustage hämmastavaid täis-HD-videoid ja fotosid tänu ülitundlikule CMOS-sensorile ja DIGIC DV4 töötlusvõimsusele.

Canon LEGRIA Mini - Goats Feeding from Paul Stodart on Vimeo.



Ärge jääge millestki ilma
Ülilainurkobjektiiv tagab teile 160° vaatenurga täis-HD-videote ja 170° vaatenurga fotode jäädvustamiseks. Ainulaadne kompaktne disain võimaldab seadet alati ja igal pool kaasas kanda.

Seadke end kaadrisse!
Uuenduslikku 6,8 cm (2,7 tolli) muudetava nurgaga vedelkristallekraani saab liigutada kas objekti suunas või tahapoole, mis võimaldab teil filmitavat ka reaalajas näha. See muudab LEGRIA mini erinevate pildistamisstiilidega kasutatavaks seadmeks ning võimaldab teil end kaadrisse seada.

Jäädvustage ideaalne vaatenurk
Ainulaadse sisseehitatud tugijalaga saate tagada oma videole soovitud vaatenurga. Statiivi kasutamiseks ei teki vajadust; tugijalga saab eemale tõsta või välja tõmmata vastavalt vajadusele ning see võimaldab kaamerat maksimaalselt umbes 60° kallutada.

Lihtne lülitumine
Lisaks ülilaia nurgaga pildistamisele, saate kiirelt lähivõttele lülituda, puudutades lihtsalt seadme puutetundlikku ekraani. See vähendab pildi vaatenurka 71 kraadini.

Kontakt vaatajaskonnaga
Sisseehitatud WiFi-funktsioon võimaldab luua ühenduse nutitelefoni või tahvelarvutiga; nii saate kasutada erinevaid võimalusi oma salvestiste vaatajaskonnaga jagamiseks. Samuti saate reaalajas pildi nägemiseks seadet LEGRIA mini Android- või iOS-seadme abil juhtida, võimaldades teil näiteks salvestamist alustada/lõpetada ning vaatenurka vahetada.

Suurepärane pildikvaliteet
Nautige kristallselget täis-HD-kvaliteediga salvestamist ja fotosid tänu Canoni HS-süsteemile. 12,8-megapiksline CMOS-sensor ja DIGIC DV4 töötlusvõimsus tagavad kõrglahutuse ja madala mürataseme, vältides samal ajal üle- ja alasäri ka suurema kontrastsusega piltide puhul.

Sügav heli
Tagage videole originaalilähedane heli. Seade LEGRIA mini on varustatud kvaliteetse stereomikrofoni ja helipildi valiku funktsiooniga. Seega, olenemata sellest, kas salvestate muusikalist esitust või soovite automatkal mürataset vähendada, valige lihtsalt 5 stseenitüübi hulgast sobiv ning sätteid reguleeritakse automaatselt.

Liigutage nii, nagu soovite
Olenemata sellest, kas seade on video jäädvustamise ajal otse või tagurpidi asendis, muudab suunatuvastus automaatselt video asendi õigeks, lisades pildistamisnurkadega veelgi paindlikkust. Peegelkujutise taasesitamise režiim kuvab video horisontaalselt, mis on tõhus moodus tehnikate ülevaatamiseks, olgu siis tegemist tantsimise või golfilöögiga.

Loominguline vabadus
Aeg- ja kiirluubis salvestamine võimaldab teil aeglustada videot kiiruseni 1/4 korda või kiirendada 4 korda. Intervallsalvestus võimaldab luua aegvõtte efekti, mis muudab video veelgi huvitavamaks. Pange oma loomingulisus veelgi enam proovile, kasutades videokollaaži režiimi, mis võimaldab pärast foto jäädvustamist lühikesi videoklippe teha.