HP Color LJ Enterprise CM6040f


Vaata kuidas su prinditöö lendab, kui kasutad HP multifunktsionaali CM6040 – kiire, kvaliteetse värviga, suuremahuline A3-laserprinter ja koopiamasin, millel on ka digitaalse infoedastuse ja faksi funktsionaalsus.

Ideaalne võrguprinter ettevõtetele või osakondadele, kus 6-15 kasutajat, sest keegi ei pea olema ootel. Sellel printeril töötab kõik kiiresti – kiire esimese lehe print , peale sisse lülitamist on esimene leht prinditud vaid sekunditega, kiire protsessor tagab kiire printimise (41 lk/min.) ning 768MB mälumaht tagab ka mahukatele prinditöödele kiire väljastuse.

HP CM6040 toonerikassetid tagavad nii selge teksti kui ka suurepärase värvitulemuse, millega saad printida näiteks kvaliteetseid, lausa hämmastavalt erksa tonaalsusega turundusmaterjale. Kontorisiseseid tööprotsesse aitavad parendada veel kahepoolne print, klammerdus, laiad viimistlusvõimalused (booklet print) ja 500-lehelised paberikassetid.

Pole vahet kas kasutad ühte või mitut HP printerit – HP on teinud kõikide printerite kasutamise lihtsaks ja lisanud igale seadmele kasutajasõbraliku puutetundliku ekraaniga menüü. Lisaks annab HP veebiliides (HP Web Jetadmin) selge ülevaate tooneri kasutusest ja seadmepargi töökoormusest.