Colortrac SmartLF SC 36c skanner

Hind: 4 819.00 €


Colortrac SmartLF SC 36c on usaldusväärne, vastpidav ning kõrge tootlikkusega värviline 36-tolline laiformaatskanner. Skanner võimaldab skaneerida kiirusega kuni 13 tolli sekundis ühevärviliselt ja 3 tolli sekundis värviliselt.

• Kahesuunaline RGB LED-valgustussüsteem
• Kõrge 1200 dpi lahutusvõimega SingleSensor tehnoloogia
• Kiire andmeedastus kuni 85 MB/s USB3.0-ga ja 35 MB/s USB2.0-ga.
• Paindlik dokumentide juhtimissüsteem
• Suur dokumendialus
• EMC® ISIS driver ühildub kõigi enamlevinud EDC/EDM rakendustega
• Kaasas SmartWorks EZ Touch tarkvara

Kahesuunaline RGB LED-valgustussüsteem
Ereda kahesuunalise LED-valgustussüsteemiga püsivad isegi volditud dokumendid ideaalselt fookuses. LED-tuled ei vaja soojenimisaega ja skanner on pärast mõnda sekundit kohe valmis kasutamiseks. Samuti ei vaja LED-tuled pidevat kalibreerimist, kuna LED lambid säilitavad pideva ühtlase valgusväljastuse. LED-tuled on ka keskkonaasõbralikud, kuna tarbivad vähe voolu ja ei sisalda elavhõbedat.

Uus SingleSensor tehnoloogia
Uus patendeeritud SingleSensor tehnoloogia tagab kvaliteetsed kujutised ja võimaldab skaneerida optilise lahutusega kuni 1200 dpi. Üherealine sirge pildisensor tagab skaneeritava objekti kiire ja optimaalse valgustusega skaneerimise.

Kiire andmeedastus
Colortrac FireFly andmeedastustehnoloogia koos USB 3.0 liidesega võimaldab Colortrac SmartLF SC sknneritel skaneerida suuri dokumente kiirusega 80 MB/s. FireFly tehnoloogia kiirendab ka tavapärase USB 2.0 andmeedastust kuni 50% ehk 36 MB/s.

Paindlik dokumentide juhtimissüsteem ja suur dokumendialus
Paindlik dokumentide juhtimissüsteem ja suur dokumendi alus muudavad ka habraste dokumentide skaneerimise mugavaks. Paindlik juhtimissüsteem tagab optimaalseima kontakti skaneeritava dokumendi ja sensori vahel.

Säästke aega
Kuna Colortrac SmartLF SC ei pea ärkamisel soojenema ega vaja kalibreerimist on skanner kohe pärast sisse lülitamist valmis kasutamiseks. Colortrac SmartLF SC skannib ühevärviliselt 13"/sekundis (200dpi) ja värviliselt 3"/sekundis (200 dpi)

SmartWorks EZ Touch tarkvara
Komplekti kuuluv SmartWorks EZ Touch tarkvara laiendab SmartLF SC skanneri kasutamisvõimalusi. Tarkvara võimaldab skaneeritud dokumendid otse printerisse või e-postile saata. Teiste laiformaatskanneritega peate valitud aladel dokumendis läbi viima mitmeid eelskannimisi, et saavutada õiged seadistused, kuid ScanWorks EZ Touch tarkvaraga pole see vajalik. SmartWorks EZ Touch tarkvara toetab ka puutetundliku ekraaniga arvuteid.

Keskkonnasõbralik
SmartLF SC on RoHS'ile vastav, energiasäästlik (skanner on pälvinud ENERGY STAR® sertifikaadi), ei kasuta elavhõbedat sisaldavaid fluorentslampe ning kasutab ümbertöödeldavaid komponente.

Kolm täiustatavat mudelit
SmartLF SC seeriasse kuulub kolm täiustatavat mudelit: m (ühevärviline), c (värviline), e (kiire värviline).

Kui Teil on küsimusi selle arhiveerimislahenduse kohta, võtke palun ühendust Tõnis Tammega.