PIXMA MX725


Canon Pixma MX725 on 5 tindiga juhtmevaba kõik-ühes-seade koos Etherneti, mobiili- ja pilveühenduvusega ning 35-lehelise kahepoolse automaatsööturiga multifunktsionaalne printer. Seade ühendab endas kõrge kvaliteediga värvilist printerit, paljundusmasinat, skannerit ja faksi ning sobib kasutamiseks nii kodus kui ka kontoris.

• Lihtsalt kasutatav navigeerimispaneel
• 250-leheline paberikassett
• 35-leheline kahepoolne automaatsöötur
• 5 eraldi tindimahutit, valikus ka suuremahulised XL ja XXL tindid
• ISO ESAT kiirused: mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis
• Printeri resolutsioon kuni 9600 dpi
• ISO A4 kopeerimine: 14 sekundit
• Automaatne kahepoolne printimine
• Lihtne jagamine WiFi- ja Etherneti ühendust kasutades
• PIXMA Cloud Linki, Google Cloud Printi ja Apple AirPrinti tugi

Kvaliteetne kõik-ühes seade
Pixma MX725 on stiilse korpusega ja produktiivne kõik-ühes-kontoriseade, mis pakub kvaliteetseid printimise, kopeerimise, skaneerimise ja faksimise funktsioone ning sobib mitme arvuti vahel jagamiseks, kasutades kas juhtmevaba Wifi või Ethernet-ühendust. Esiküljel asuvad kaks 250-lehelise paberimahuga kassetti ning 35-leheline kahepoolne automaatne dokumendisöötur.

Kiire printimine
Kasutades 5 eraldiseisva tindi süsteemi, tuleb välja vahetada ainult tühjaks saanud tindimahuti – nii on printimine tõhusam. Canoni FINE tehnoloogia kuni 9600 dpi printimislahutusega saavutab üliteravad ja üksikasjalikud tekstid ja pildid. A4 printimiskiirus on mustvalgelt 15 ja värviliselt 10 kujutist minutis ning 10 x 15 cm ääristeta foto väljaprint umbes 21 sekundiga.

Suuremahulised tindid ja kahepoolne printimine
Valikulised XL- ja XXL-tindid prindivad märgatavalt rohkem lehekülgi (kuni 1000 lk musta XXL-tindiga) ja tinti peab harvemini vahetama. Standardsete kassettidega võrreldes saate lehekülje pealt säästa kuni 30%. Automaatne kahepoolne printimine vähendab paberi kasutamist ja loob professionaalse välimusega kahepoolseid dokumente.

Nutikas seade ja pilvprintimine
Allalaetava rakenduse PIXMA Printing Solutions abil on võimalik printida ja skaneerida kasutades nutitelefoni või WiFi võrku. Printeri ekraanilt saab otsida ja printida fotosid oma Picasa veebialbumist, ning kalendreid, kirjapaberimalle ja muid malle teenusest PIXMA Cloud. Toetatud on ka Google Cloud Print ja Apple AirPrint.

Lihtne kasutada
Suur 6,2 cm värviline ekraan muudab valitud funktsioonide vaatamise ning skaneeritud dokumentide ja piltide eelvaate kuvamise lihtsaks. Kahefunktsioonilisel paneelil on LED-valgustuse ja kahe funktsiooniga nupud, mis muudavad olenevalt valitud režiimist oma väljanägemist, vähendades füüsiliste nuppude arvu.