PowerShot S200 must


PowerShot S200 pakub moodsa ja taskusse mahtuva disainiga korpuses head pildikvaliteeti, lihtsat juurdepääsu manuaalsätetele ning rohkelt loomingulisi funktsioone. HS-süsteem ja valgusjõuline f/2 objektiiv saavutavad igas valguses väga head tulemused.

• Valgusjõuline f/2 objektiiv ja HS-süsteem protsessoriga DIGIC 5
• 5-kordse suumiga 24 mm ülilainurkobjektiiv ja intelligentne pildistabilisaator
• Kvaliteetsed 10,1-megapikslised pildid
• Objektiivi juhtrõngas ja manuaalrežiimid
• WiFi-ga ühendamine ja jagamine
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) PureColor II G vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim ja HD-videod
• Reaalvaates juhtimine ja loomingulised filtrid

Kvaliteetsed pildid, olenemata tingimustest
Igas valguses kvaliteetsete tulemuste saavutamiseks kasutab PowerShot S200 Canoni HS-süsteemi - ainulaadset kombinatsiooni ülitundlikust sensorist ja võimsast DIGIC 5 protsessorist. Valgusjõuline f/2 objektiiv ja maksimaalne ISO-tundlikkus 6400 aitavad ka hämaras pildistada, jäädvustades sündmuse atmosfääri välku või statiivi kasutamata.

Mitmekülgne objektiiv
Valgusküllane f/2 objektiiv võimaldab pildistada ka hämarates valgusoludes. 24 mm ülilainurk võimaldab jäädvustada maastikke ja grupipilte. 5-kordne optiline suum, mida täiendab 9-kordne ZoomPlus, toob objektid lähemale. Täiustatud tehnoloogiaga ZoomPlus pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamati pilti.

Käsitsi juhtimine
Piltide tegemist võimalik juhtida mitme käsitsi ja poolautomaatse funktsiooniga. Kohandatava kaamera objektiivi juhtrõngaga saab reguleerida pildi parameetreid, nagu ava, säriaega ja teravustamist.

Intelligentne pildistabilisaator
Canoni optiline pildistabilisaator koos nutika pildistabilisaatoriga kompenseerib soovimatuid kaamera liikumisi ning valib pildistamistingimustest olenevalt automaatselt ühe seitsmest režiimist.

WiFi ja piltide sünkroonimine
Ühendades kaamera WiFi kauda nutitelefoni või tahvelarvutiga saab pilte jagada või saata CANON iMAGE CATEWAY kaudu otse populaarsetesse sotsiaalvõrgustikesse, nagu Facebook ja Twitter. Kaamerat on võimalik juhtmevabalt ühendada ühilduvate PIXMA ja SELPHY fotoprinteritega ning printida pilte otse kaamerast. Piltide sünkroonimine võimaldab mugavat varundamist arvutis ja veebis pilve salvestamise lehtedel, nt Flickr™

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, vastupidav, kvaliteetne ja suurepärase nähtavusega vedelkristallekraan võimaldab hõlpsat menüüs navigeerimist, laseb vaevata võtteid kadreerida ja vaadata ning muudab nende jagamise lihtsaks.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim SmartAuto valib ise vastavalt olukorrale sobivaimad kaamerasätted. Valikus on 36 stseenirežiimi (21 videote puhul), et saavutada optimaalsed tulemused.

HD-videod
PowerShot S200 salvestab optilise suumi ja stereoheliga HD-videoid eraldusvõimega 720p. Määratud videonupp võimaldab kiiret ja intuitiivset ligipääsu video jäädvustamisele. HDMI-CEC-ühenduse abil on võimalik materjali vaadata ja juhtida oma kodusest telerist.

Loomingulised filtrid
Piltidele isikupärase välimuse lisamiseks saab kasutada PowerShot S200 loomingulisi filtreid. Valikus on fotograafilised efektid, nagu kalasilmaefekt, miniatuur ja mängukaameraefekt, või traditsioonilisemad filtrid, nagu monokroomne ja värviaktsent.