PIXMA MG3550 valge


Stiilne ja kompaktne kõik-ühes-seade, sisseehitatud WiFi-liidesega kodus jagamiseks ja kasutamiseks. Kiire ning kvaliteetne printimine, kopeerimine ja skaneerimine, toetab ka Google Cloud Printi ja Apple AirPrinti.

Kompaktne juhtmevaba kõik-ühes-seade
Tänu WiFi-ühenduvusele võimaldab see kõik-ühes-seade kodus lihtsasti kas arvutist või mobiilseadmetest printida ning stiilne ja kompaktne FastFront-disain lihtsustab paberi laadimist ja tindi vahetamist – ideaalne printer, koopiamasin ja skanner igapäevaseks kasutamiseks.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
Laadige alla Canoni rakendus PIXMA Printing Solutions, millega saate printida ja skaneerida kas nutitelefoni või tahvelseadme abil, ning pääsege juurde printeri teabele, nagu näiteks veebis olev kasutusjuhend või praegune tinditase. Olemas on ka Apple AirPrinti tugi. Lisaks lülitab automaatne sisselülitus printimise alustamisel printeri automaatselt sisse.

Printige põhimõtteliselt kõikjalt
Google Cloud Print ühendab teie printeri otse veebiga, et saaksite printida Google Docsi dokumente, e-kirju, fotosid ja PDF-manuseid peaaegu kõikjalt. Failid saadetakse interneti teel turvaliselt printerisse, olenemata sellest, kas viibite samas ruumis või teisel mandril.

Kiire ja kvaliteetne printimine
FINE-kassetisüsteem printimislahutusega kuni 4800 dpi tagab pisimadki detailid. Kiire A4-dokumendi printimine (9,9 mustvalget ja 5,7 värvilist kujutist minutis); samuti prindib see 10 x 15 cm ääristeta foto umbes 44 sekundiga. Täiuslik kodus kiireks ja kvaliteetseks dokumentide ja fotode printimiseks.

Säästke tindi ja paberi pealt
Printige vähema raha eest rohkem. Ökonoomsemate XL-kassettidega saab standardsete kassettidega võrreldes oluliselt rohkem printida ning ka tinti tuleb harvemini vahetada, mis on ideaalne lahendus suuremahuliseks printimiseks. Nii saate lehekülje pealt kuni 50% säästa. Automaatne kahepoolne printimine vähendab kasutatava paberi hulka ja loob professionaalse välimusega kahepoolseid dokumente.

Tarkvara My Image Garden
Unikaalne tarkvara, millega saate PIXMA kasutamisest viimast võtta – sellel on fotode organiseerimise ning printimise, skaneerimise ja veebiteenustele ligipääsu võimalused. Täiustatud funktsioonid, nagu näotuvastus, võimaldavad arvutis olevate pildikogude seast hõlpsasti just soovitud fotosid leida.

Olge loominguline teenusega CREATIVE PARK PREMIUM
See võrguteenus võimaldab teil fotosid, illustratsioone ja graafikat alla laadida ja printida ning luua professionaalse välimusega õnnitluskaarte, kalendreid või suurepärast 3D-pabergraafikat.