Rotolight ANOVA Pro LED valgusti (DEMOTOODE)


Rotolight ANOVA LED-valgusti - olnud müügisaalis demotooteks. Väga vähe kasutatud. Lisaks heale hinnale, saab lambiga kaasa ka vihmakatte kehvade ilmastikuolude jaoks, väärtusega 109 €!

Rotolight ANOVA 2 on võrdväärne 1000W Tungsten lambiga, tarbides sealjuures 93% vähem energiat ning praktiliselt ei erita üldse soojust.

Starndardvarustuses on ka V-lock kinnitus aku kasutamiseks.

ANOVA suudab anda valgust väga suures vahemikus - küünlavalgusest kuni päevavalguseni 10 kraadi Kelvini kaupa. Vastav näit kuvatakse koheselt ka näidikul.

Rotolight ANOVA-l on DMX kaabelühendus ning sisseehitatud Wifi standardis. Wifi kaudu saab muuta heledust, värvitemperatuuri ja muid seadeid iPhone või iPadi kaudu ( selleks on vajalik Rotolight MagicEye ™ app, mis on eraldi lisana saadaval iTunes poes)
Rotolight uus "Magic Eye" App võimaldab kasutajatel iPhone või iPadi abil täpselt mõõta ümbritseva valguse värvi ja intensiivsust ja seada siis ANOVA sellele vastavusse. Korraga saab muuta ühe ANOVA seadeid, kui neid on aga süsteemis rohkem (piiramatu arv), siis on ka teised nähtavad ja muudetavad.
ANOVA valgusti kuju võimaldab seada kokku rohkem valgusteid nn "kärjeks" või jadasse.

Komplektis:
- Anova valgusti
- "laudauksed"
- kohver

Tehnilised andmed:

Värvustemperatuuri vahemik - 3150K-6300K
Väljastustugevus - 1000W Tungsten
Voolutarve - 38 Watti
Valgusvihk - 110 kraadi
Mõõtmed W340mm x H380mm x D55mm
Kaasaolevad filtrid - LEE216, 250, 184, 279, 249, 248