EF 16 - 35mm F4.0 L IS USM

Hind: 1 569.01 €


EF 16-35mm F4.0 L IS USM on kompaktne ja kerge suure jõudlusega f/4 fikseeritud avaga ülilainurk-suumobjektiiv koos pildistabilisaatoriga. Sobib hästi nii professionaalidele kui ka entusiastidele maastike ning arhidektuuri pildistamiseks.

• L-seeria ehitus ja optika
• f/4.0 ava kogu zoomi ulatuses
• Kiire, vaikne autofookus
• Asfäärilised ja UD läätseelemendid
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava perfektseks tausta udustamiseks
• 4-astmeline pildistabilisaator
• Vutlar ja valgusvarjuk komplektis

Ülilainurgaga 16–35 mm suumobjektiiv
See suure jõudluse ja fikseeritud avaga ülilainurk-suumobjektiiv ühendab endas suurepärast optikat ja paindlikkust, muutes selle täiuslikuks maastiku- ja arhitektuurifotograafiaks, fotoajakirjanduseks, reisifotodeks ning üldiseks kasutamiseks – saavutades selged, teravad ja väga väheste moonutustega fotod. Tänu vaid 0,28 m fookuskaugusele terves suumivahemikus saab subjektidele lähemale minna ning nautida siiski laia vaatevälja.

L-seeria kvaliteet
L-seeriasse kuuluvad Canoni kõige esinduslikumad professionaalsed objektiivid, mis on EF-optika täppistootmise parimaks näiteks. L-seeria objektiivid ühendavad suurepärase jõudluse ja käsitsetavuse ning on väga tolmu- ja niiskusekindlad.

Pidev f/4 ava
Täiuslik erinevates valgusoludes kasutamiseks – f/4 maksimaalne ava on pidev terves fokaalkauguste ulatuses, seega ei muutu katiku kiirus ega ISO-valgustundlikkus suumides.

Teravad pildid 4-astmelise pildistabilisaatoriga
EF 16-35mm f/4L IS USM saavutab stabiilsed võtted mis tahes olukorras, isegi nõrgas valguses või makroseadega käest pildistades. Objektiiv sisaldab Canoni neljaastmelise pildistabilisaatori tehnoloogiat ning tuvastab automaatselt tavalise pildistamisolukorra või panoraami, lülitudes pildistabilisaatori režiimi, et saavutada kummagi olukorra puhul optimaalsed tulemused.

USM-teravustamismootor
Rõngastüüpi USM (Ultrasonic Motor) teostab automaatteravustamist ülikiiresti ja peaaegu hääletult. Suurepärane hoidemoment tagab teravustamispunkti sobivalt ilma ülereguleerimata. Pidev käsitsi korrigeerimine laseb fookust peenhäälestada, väljumata automaatteravustamise režiimist.

Sujuv taustahägu
9 labaga ringikujulise avaga diafragma annab teravustamispiirkonnast väljas olevatele aladele pehmema ja ühtlasema välimuse –seega paistavad esiplaanil olevad subjektid ilusa ja sujuva tagatausta pealt teravalt välja.

Suurepärane pildikvaliteet
EF 16-35mm f/4L IS USM sisaldab kolme asfäärilist elementi, et tagada nurgast-nurgani teravus ning selgus terves fookuse vahemikus. Kaks ülimadala dispersiooniga (UD, Ultra-low Dispersion) elementi eemaldavad kromaatilised kõrvalekalded. Super Spectra vääristus aitab tagada sobiva värvide tasakaalu ja teravuse. See vähendab ka pettekujutiste ja valguspimestuste teket, mis on valguse kaamera sensorilt tagasipeegeldumise tõttu sagedane probleem. Fluorkate ennetab tolmu- ja veeosakeste kleepumist eesmistele ja tagumistele läätseelementidele, et aidata tagada optimaalset pildikvaliteeti.

Lisavarustus
EF 16 - 35 mm f/4.0 L IS USM objektiiviga tuleb kaasa vutlar ja valgusvarjuk