EF-M 55 - 200mm F4.5-6.3 IS STM

Hind: 334.49 €


Stabilisaatoriga EF-M kinnitusega 18–200 mm suumobjektiiv EOS M-ile. STM-tehnoloogiaga, mis tagab filmimisel sujuva ja vaikse teravustamise.

• Kompaktne 18–200 mm suumobjektiiv
• Sujuv ja vaikne STM-teravustamine videorežiimis
• Dünaamiline pildistabilisaator sujuvateks videoteks
• Üliteravad pildid 3,5-astmelise optilise pildistabilisaatoriga
• Kiire automaatteravustamine fotode jaoks, pidev käsitsi korrigeerimine

Kompaktne suumobjektiiv
EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM on disainitud eksklusiivselt EOS-M kaamerate jaoks. Täiuslik kaaslane Canoni standartsele objektiivile EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM. See objektiiv võimaldab tuua kaugel olevad subjektid lähemale – täiuslik metsiku looduse, spordisündmuste ja reiside pildistamiseks.

Optiline pildistabilisaator
Teravuse säilitamiseks on mudelil EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM pildistabilisaator, mis kaitseb tahtmatutest liigutustest tekkiva hägu (tuntakse kui kaamera värisemisena) eest. Kasutada saab kuni 3,5 astet tavalisest aeglasemat säriaega, võimaldades käest pildistamist nõrgas valguses.

STM-teravustamise tehnoloogia
Samm-mootori (Stepping motor, STM) tehnoloogia abil saab fotosid tehes kiirelt ja täpselt teravustada ning video filmimine on sujuv ja peaaegu hääletu. Kuna STM-i liigutused on sujuvad ja vaiksed, ei sisalda videoklipid soovimatut teravustamismüra ega segavaid fookuse muutusi.

Kvaliteetsed pildid
Tänu intelligentsele optikale on võimalik saavutada äärmiselt teravate detailidega, dünaamilise kontrasti ja rikkalike värvidega fotod.Juhtige oma subjektile tähelepanu, tõstes selle sujuvalt teravustamata tagataustalt esile.

Disainitud muutma suurepärase fotograafia lihtsaks
Käsitsi teravustamisrõngas võimaldab mis tahes ajal kiiresti ja lihtsalt teravustamist täpselt reguleerida. Minimaalne teravustamiskaugus on 1 meeter, mis on suurepärane võimsate portreede ja detailsete lähivõtete jaoks.