PIXMA MG2950


PIXMA MG2950 on taskukohane kompaktne kõik-ühes-Wi-Fi-seade, võimaldab jutmevabalt printida hõlpsasti nutitelefonist, tahvelarvutist, kaamerast või pilvest. Piisab vaid ühendamisest, ning juba saategi kopeerida, printida ja skannida.

Kompaktne Wi-Fi-toega kõik-ühes-seade
Seda kõik-ühes-seadet saab kasutada ja jagada juhtmevabalt nii kodus kui ka mobiilseadmete kaudu eemalt. See on ideaalne igapäevaseks printimiseks, skannimiseks ja kopeerimiseks ning lisaks on sellel juhtmevaba kohtvõrgu Pictbridge, millega saab hõlpsasti printida fotosid otse ühilduvatest juhtmevabadest kaameratest. Oma kompaktse ja stiilse disainiga on see suurepärane ruumisäästja, millel on ka kerge tinti vahetada ja paberit sisestada.

Kiire ja kvaliteetne printimine
FINE-kassetisüsteem min 2 pl tindipiiskade ja kuni 4800 dpi printimislahutusega tagab hea kvaliteediga detailid. Printides ISO ESAT kiirusega 8,0 mustvalget või 4,0 värvilist A4-formaadis kujutist minutis, ei ole vaja valmis dokumente pikalt oodata.

Säästke tindi pealt
Printige vähema raha eest rohkem. XL FINE-kassettidega saate oluliselt rohkem lehekülgi printida, samuti tuleb tindikassetti harvemini vahetada, mis on ideaalne sagedaseks printimiseks. Ja standardsete kassettidega võrreldes saate lehekülje pealt kuni 30% säästa.

Pilveühendusega
Nutitelefoni või tahvelarvuti abil saate vaid sekunditega printida fotosid Facebookist, Twitterist ja veebialbumitest. Tänu täiustatud PIXMA Cloud Linkile on nüüd võimalik oma dokumentidele ligi pääseda ja neid printida GoogleDrive’ilt.

NutiNutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
PIXMA MG2950 võimaldab printida läbi nutitelefoni või tahvelarvuti. Selleks tuleb vaid alla laadida Canoni rakendus PIXMA Printing Solutions nutitelefonile või tahvelarvutile. Rakendus avab juurdepääsu otse pilveteenustele. Wi-Fi või interneti kaudu saab vaadata reaalajas printeri olekut, juhendit või tindi taset. Printerile on olemas ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi.

Easy Photo Print+
Selle veebipõhise teenusega saab hõlpsasti kujundada ja printida õnnitluskaarte, fotokollaaže ning palju muud – kasutades tava- või tahvelarvutis, nutitelefonis või pilves olevaid pilte.

Nutikas käivitus
Automaatne sisselülitus lülitab printeri automaatselt sisse kohe, kui talle midagi printimiseks saata. Samuti lülitub see pärast kindlaksmääratud jõudeaega välja, säästes energiat. Vaikne režiim vähendab töömüra märkimisväärselt, tagades peaaegu müravaba printimise.