Canon LV-X300 projektor


Valgusküllane, selge ja kasutajasõbralik XGA kaasaskantav projektor digitaalse sisendiga.
Projitseerige Canoni mudeliga LV-X300 valgusküllaseid ja detailsed kujutisi klassikalise 4:3 kuvasuhtega. Usaldusväärsel ja vaikselt töötaval projektoril on XGA-eraldusvõime, HDMI-sisend ja kompaktsed mõõtmed.

• XGA-eraldusvõime (1024 x 768 pikslit)
• 3000-luumenit
• 2300 : 1 kontrast
• 1,1x suumobjektiiv võimaldab projektorit paindlikult paigaldada
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,5 kg
• HDMI™-port ja 2 VGA-porti
• RJ-45 võrguport eemalt juhtimiseks ja jälgimiseks
• Sisseehitatud 10 W kõlar
• 5000 h lambi tööiga (6000 h ökorežiimis)

Valgusküllased, teravad ja tõetruud kujutised
Mudelist LV-X300 on vaimustuses ostjad, kes otsivad valgusküllast ja kvaliteetset projektorit mõistliku hinna eest. Loomuliku XGA eraldusvõimega (1024 x 768 pikslit), 3000-luumenilise heledusega ja kontrastisuhtega 2300:1 saavutab projektori DLP-tehnoloogia teravad ja täpsed kujutised. Mudelile LV-X300 lisab paindlikkust projektori kohal asetsev 1,1x suumobjektiiv, mis on märgatav eelis väiksemates keskkondades, nt koosolekusaalides.

Mugav transport
Mudel LV-X300 kaalub vaid 2,5 kg ning seda on lihtne asukohtade vahel vedada. Seetõttu on see hea valik ettevõtetele ja haridusasutustele, kus on vaja projitseerida ülikoolilinnaku või kontorikompleksi eri ruumides.

Lihtne seadistamine
Võite olla kindel, et teie piltide geomeetria jääb täiuslikuks ka kitsastes oludes, kasutades vertikaalset (+/- 30 kraadi) perspektiivikorrektsiooni. Kasutage ekraani värvkorrektsiooni funktsiooni, et saavutada suurepärased tulemused ilma ekraanita keskkondades. See kompenseerib kujutiste värvid, mis ilmnevad siis, kui kujutisi projitseeritakse värvilistel seintel – seega saate vaadata selgelt projitseeritud kujutisi loomulike värvidega ka siis, kui ekraani ei ole saadaval.

Vähendage kulusid, mitte kvaliteeti
Mudelil LV-X300 on 5000-tunnine lambi tööiga, mida saab pikendada kuni 6000 tunnini, kasutades energiasäästlikku ökorežiimi. Lisaks on ökorežiimis energiatarbimine vaid 275 W. Projektor tarbib ooterežiimis vaid 1 W energiat (LAN väljas). Ökorežiimis saate luua ka vaikse ja segamatu keskkonna, vähendades ventilaatori müra väärtuseni 29 dBA.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Mudeli LV-X300 laialdane sisendite valik võimaldab projitseerida fotosid ja videoid mitmetest allikatest. Kasutage HDMI™-porti, et projitseerida valgusküllaseid ja teravaid kujutisi tänapäeva digitaalsetest allikatest, sh Blu-ray plaadimängijatest ja sülearvutitest. Või ühendage hõlpsasti ühega kahest VGA-pordist. Mudelit LV-X300 saab eemalt jälgida ja juhtida, kasutades RJ-45 porti. Samuti on sellel „Crestron Connected™ˮ standardi tugi. Lisage esitlustele kvaliteetne heli, kasutades sisseehitatud 10 W kõlarit.