PowerShot G7 X Premium Kit


PowerShot G7 X Premium Kit komplekti kuuluvad lisaks PowerShot G7 X kaamerakomplektile vutlar DCC-1870 ja Sandisk 16GB Class 10 mälukaart. PowerShot G7 X on Canoni kõige võimsam taskumõõdus kompaktkaamera. Suure sensoriga eksperttaseme poolest tuntud G-sarja kaameral on 1.0-tüüpi tagantvalgustusega 20,2-megapiksline CMOS-sensor. See tõelistele fotograafidele loodud kaamera sisaldab PowerShoti G-sarjast tuttavaid omadusi, ühendades metalses keres f/1,8–2,8 4,2-kordse objektiivi ja tunnustatud kujutistehnoloogiad.

• Suur 1,0-tüüpi 20,2-megapiksline CMOS-sensor
• Kiire f/1.8-2.8 avaga ja 4,2-kordse suumiga 24 mm objektiiv
• Kiire pilditöötlus ja tundlik kasutamine DIGIC 6 protsessoriga
• HS-süsteem ja maksimaalne ISO-valgustundlikkus 12 800
• Nutikas pildistabilisaator kaitseb kaamera värisemise eest
• Täpne 31-punktiline AiAF täpne teravustamine
• Kohandatav objektiivi juhtrõngas
• WiFi ja NFC kiireks jagamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Täis-HD-kvaliteediga kiirusel 60p sujuvad videod
• Kallutatavat tüüpi 7,5 cm (3,0”) sRGB PureColor II G puutetundlik vedelkristallekraan
• HDR- ja täherežiim

Valgusjõuline ja kiire
PowerShot G7 X-i tippkvaliteediga 24mm ülilai ja valgusjõuline f/1,8–2,8 objektiiv koos 9-labalise avaga võimaldab väikese teravussügavuse abil tekitada taustahägu. Suure 1.0-tüüpi sensoriga kombineerituna saab PowerShot G7 X hästi hakkama ka nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada realistlike värvide ja vähese müraga pilte ka ISO-väärtusega 12 800. Tänu võimsama pildiprotsessori DIGIC 6 reageerimisvõimele ja kiirusele saab jäädvustada iga hetke ning tegevuse sekundi murdosa kaupa.

31-punktiline automaatteravustamine
PowerShot G7 X kaamera on võimeline lukustuma objektil täpselt ja vaid hetkega, samas kui ülikiire AF-süsteem sisaldab 31 punkti, mis pakuvad kogu kaadri ulatuses laia ja tundlikku katvust. Iga hetk jäädvustatakse sarivõttekiirusel 6,5 kaadrit sekundis ja kuni 692 kaadrit järjest.

Nutikas optiline pildistabilisaator
Tänu nutikale optilisele pildistabilisaatorile ei pea muretsema selle pärast, et kaamera värisemine rikuks tulemused. See kaamera kohandub automaatselt ning tagab teravad ja detailsed fotod ja videod isegi täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades. Lisaks on tänu 5-teljelisele videostabiliseerimisele on videod erakordselt stabiilsed.

Professionaalne kontroll
Kiire ligipääs täiustatud juhtnuppudele ja seadetele on lihtne tänu spetsiaalsele särikompensatsiooni kettale, objektiivi juhtrõngale ja kohandatavatele nuppudele. Kasutage mitme kuvasuhte toega täismanuaalset ja RAW režiimi, et saada just selline võte, nagu soovite. Sisseehitatud ND-filter laiendab teie pildistamisulatust, nt pildistamine päevavalguses väiksema katiku kiirusega.
Kaamera kohandatav objektiivi juhtrõngas pakub täielikku kontrolli. Olulised pildistamissätted, sealhulgas avaarv ja säriaeg, on seadistatavad koheseks juhtimiseks.

Intuitiivne puutetundlik ekraan
Kvaliteetne kallutatav puutetundlik vedelkristallekraan eraldusvõimega 1 040 000 punkti kasutab sRGB värviedastust, et saavutada suurepäraselt täpsed värvid ning piltide selgus ja kontrast. Puuteliides võimaldab intuitiivsemat juhtimist ning lisab mitmeid kasulikke funktsioone, nt puutega automaatteravustamine.

Täis-HD-kvaliteediga 60p videod
Videorežiimiga Manual Movie saab filmimise ajal mitmeid sätteid reguleerida, võimaldades saada parimaid loomingulisi tulemusi läbi ava, katiku ja ISO seadistamise. Täis-HD-kvaliteediga kiirusel 60p filmides tabab kaamera tänu täiustatud müravähendusele ka hämarates oludes stseeni atmosfääri. Videomaterjal püsib tänu kohanduvale 5-teljelisele intelligentsele pildistabilisaatorile sujuv filmides nii autoaknast kui ka linnatänaval jalutades.

Loomingulised režimid
PowerShot G7 X pakub mitmeid täiustatud loomingulisi režiime. Alates elavast tähesäras taevast (täherežiimiga) kuni keerulistes valgusoludes jäädvustamiseni – statiivita HDR-režiimiga PowerShot G7 X-il on olemas kõik, mida on vaja ainulaadsete piltide loomiseks.

WiFi ja NFC ühendused
Kaamera ühendusvõimaluste seas on WiFi ja NFC, mille abil saab jagada fotosid otse kaamerast sotsiaalvõrgustikesse või laadida need pilveteenusesse, sealhulgas ka Canoni digitaalsesse pildihaldusteenusesse irista. NFC tehnoloogia abil saab PowerShot G7 X-i nutitelefoniga ühendada, piltidele asukohateabega silte lisada, neid seadmete vahel jagada ja kaamerat kaugjuhtida.